Even voorstellen: Bloedmooie NOS verslaggeefster Malou Petter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ze houdt je op de hoogte van het laatste nieuws, maar over NOS verslaggeefster Malou Petter zal je zelf nog weinig weten. Tijd om daar verandering in te brengen.

Malou Petter is een van de vaste verslaggeefsters bij het NOS Journaal. Sinds vorig jaar neemt ze ook de presentatie op zich. Malou houdt je dus op de hoogte van het laatste nieuws in binnen- en buitenland. Maar over Malou zelf is nog niet zo veel bekend. En dat is jammer, want Malou is een hartstikke leuke dame. Tijd dus om daar verandering in te brengen en je kennis te laten maken met deze bloedmooie presentatrice en verslaggeefster.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Jeugdjournaal presentatrice Annabelle Zandbergen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

De carrière van Malou

In 2011 kwam ze binnenlopen bij de NOS. Van achter haar bureau maakte ze als redacteur verhalen in binnen- en buitenland. Toch was de verleiding van de camera te groot en was slechts een kwestie van tijd voordat Malou ook voor de camera begon te staan. In 2019 werd ze vaste presentatrice van het NOS Jeugdjournaal en na een tijdje werd ze uitgeleend aan het grotere broertje daarvan, Het NOS Journaal. En dat beviel zo goed, dat ze sinds die tijd daar is gebleven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Malou op onderzoek

als verslaggeefster reist ze heel Nederland af op zoek naar de laatste verhalen en de meest interessante items voor tijdens de uitzending van het Journaal. Malou is een echte aanpakster met verstand van zaken, die zowel voor als achter de camera echt weet te stralen. Als er ergens breaking news is, dan staat Malou er waarschijnlijk gelijk naast met een camera en een microfoon in haar hand om het vast te leggen en een quote mee te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Malou is niet De Slimste Mens

Sommige mensen zullen Malou nog wel herkennen van haar kortstondige optreden in het programma De Slimste Mens. Kleine spoiler alert: de slimste mens was ze niet. Malou strandde al na 1 aflevering. en dat terwijl ze zoveel verschillende kennis opdoet bij het Journaal. Gelukkig gaat het nieuws presenteren haar dan wel weer goed af. Je kon tijdens het programma wel genieten van een andere kant van Malou, meer ontspannen en tegelijkertijd heel competitief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Malou houdt van reizen

Als je dag in, dag uit verhalen vertelt van over de hele wereld, dan wil je die wereld op een gegeven moment ook zien. Malou is dan ook een enorm fan van reizen. Haar Instagram staat vol met mooie en leuke reisfoto’s van Malou op de meest bijzondere plekken op aarde. De meest verre uithoeken op de planeet heeft ze wel eens bezocht. Malou is dus een echt wereldmens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALOU PETTER ✨ (@malou_petter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.