De mooiste Instagram foto’s van Jeugdjournaal presentatrice Annabelle Zandbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je kinderen, neefjes of nichtjes zijn waarschijnlijk al helemaal weg van de leuke Annabelle Zandbergen en na het zien van haar mooiste Instagram foto’s ben jij ook fan. 

NOS Jeugdjournaal Presentatrice Annabelle Zandbergen studeerde in 2014 af aan de school voor de Journalistiek in Utrecht. Daarna was ze een tijdje werkzaam voor het online platform van De Telegraaf. In 2018 mocht ze aan de slag voor de NOS bij het NOS Jeugdjournaal. Eerst van achter haar bureautje, maar later ook voor de camera als verslaggeefster. En dat is maar goed ook, anders had je nu niet zo leuk kunnen genieten van de mooie Annabelle. Ook op Instagram doet ze het erg goed. Ze houdt haar volgers bij over de laatste ontwikkelingen in haar leven en deelt leuke foto’s. En van die foto’s zijn dit de mooiste.

Lees ook: Maak kennis met NOS verslaggeefster Iris de Graaf

Het poesje van Annabelle

Annabelle staat letterlijk alles leuk. Zelfs een schattig nachtjaponnetje met een gigantisch kattenhoofd. Zelfs net voor het slapengaan ziet Annebelle er nog steeds hartstikke leuk uit. Al komt dat niet als een verassing. Annabelle komt over als iemand die overal op elk moment goed voor de dag kan komen. De verbaasde blik van de poes op haar nachtjapon is dus nergens voor nodig.

Annabelle en de discodip

Met het warme weer is het af en toe nodig om een beetje af te koelen. En dat doe je natuurlijk het beste met een koel toetje. Annabelle maakt er dan wel gelijk een feestje van met een kleurrijke discodip op haar ijsje. En daar moet ze gelijk even van lachen. Zo showed ze gelijk even haar mooie lach.

Haar wilde haren

Met haar haren losgeslagen krijg je gelijk een hele andere kant te zien van Annabelle. Haar wilde kant is zeker niet verkeerd. Het zou misschien wel leuk zijn als Annabelle wat vaker deze wilde look aan houdt. Madonna is er namelijk niks bij.

Schatzoeker Annabelle

Voor een item voor het Jeugdjournaal mocht Annabelle als echte schatzoeker in het bos op pad. Met een metaaldetector in haar hand was ze op zoek naar verborgen schatten. Ze had veel beter het apparaat op zichzelf kunnen richten, want Annabelle is de grootste schat van allemaal.

De tweelingzus van Annabelle

Wat weinig mensen weten is dat Annabelle een tweelingzus heeft. Ze is alleen wel gemaakt van karton. Zo naast elkaar is het wel duidelijk dat the real deal een stuk beter is dan elke imitatie ooit gaat zijn. Wel leverde de dubbel van Annabelle een leuke foto op.

Annabelle is altijd vrolijk

Als je Annabelle tegen komt dan is de kans groot dat ze een brede glimlach op haar gezicht heeft. Annabelle wordt altijd lachend gespot. Dat is natuurlijk geen verkeerde eigenschap, Iedereen die in de buurt komt van Annabelle is gelijk vrolijk en goed gestemd. Met haar lach maakt ze iedereens dag dus een stukje beter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.