Dit moet je weten over Youtube-ster Meisje Djamila!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Djamila Verhoef, beter bekend als MeisjeDjamila, kan je kennen van haar gelijknamige YouTubekanaal. Deze dame behoort tot de grootste en meest bekende YouTubers van ons land. Ze is zelfs de grootste Nederlandstalige vrouw op het videoplatform! Op haar YouTubekanaal maakt ze al sinds 2013 filmpjes waarin ze onder andere producten test en proefjes doet. Haar (vooral) jonge doelgroep weet deze beeldschone en dolenthousiaste vlogster goed te vinden: ze heeft inmiddels ruim 1 miljoen abonnees op haar kanaal!

Meisje Djamila is ondernemend voor haar leeftijd

MeisjeDjamila heeft er op 29-jarige leeftijd al een hele carrière opzitten! Naast haar bestaan als YouTuber noemt ze zichzelf ook zangeres en actrice. In 2017 bracht de jonge onderneemster haar eerste muziekalbum uit. Hierna volgden nog een aantal andere nummers, waaronder de titelsong voor een film! Behalve dat ze haar eigen video’s maakt op YouTube zet de influencer ook regelmatig filmpjes op TikTok. Ze heeft ook op dat platform meer dan een miljoen volgers!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Djamila (@meisjedjamila)

MeisjeDjamila in MisFit

In 2017 kwam de Nederlandse komediefilm Misfit uit, waarin Meisje Djamila de hoofdrol van Julia speelde. Hier is het alleen niet bij gebleven! Twee jaar later volgde er een tweede deel van de film, waarin ze wederom dezelfde hoofdrol in mocht vullen. Ook deze film bleek een groot succes te zijn. Je raadt het al: er volgde nog een derde deel! Binnenkort breidt Djamila de MisFit-‘universe’ ook nog eens uit met een serie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Djamila (@meisjedjamila)

Het mysterie rond de achternaam van Djamila

Djamila is erg gesteld op haar privacy. Al haar volgers kennen haar als MeisjeDjamila en de influencer zegt dat voldoende te vinden. Haar achternaam was jaren een mysterie. Inmiddels weten de meeste fans dat Djamila Verhoef heet met haar achternaam. Ook kan je weinig vinden over haar verdere privéleven, zo is er (helaas) niks bekend over haar liefdesleven. Wat ze wel graag deelt zijn haar reizen naar de Verenigde Staten. Ze heeft een dubbel paspoort en reist daarom veel heen en weer tussen Texas en Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Djamila (@meisjedjamila)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?