ZO: Eva Koreman heeft de mond vol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Eva Koreman eet net als iedereen nu vaker voedsel ‘on the go’. Dan is het natuurlijk wel handig als de maaltijd in je mond past en zonder knoeien gegeten kan worden. Zeker als het om langwerpig voedsel gaat…

Omdat de restaurants nog steeds gesloten zijn, kiest men steeds vaker voor een maaltijd op de vuist. Radio-dj Eva Koreman kon de geur van verse (vega) hotdogs niet weerstaan toen ze buiten moest wachten op haar beurt bij een Amsterdams museum. Daar werd een fraaie foto van geschoten!

Lees ook: Marieke Elsinga gaat helemaal los in de radiostudio!

De grote mond van Eva Koreman

Radio-DJ’s staan sowieso niet bekend als stille mensen, maar de mond van Eva Koreman slaat alles! Ze laadt dit enorme broodje hotdog zonder aarzelen naar binnen! Naar kunst staren maakt hongerig, zeker als je er verschrikkelijk lang voor in de rij moet staan. En hoe sluit Eva zo’n culturele middag het liefst af? Met ‘vettigheden!’ Ze claimt zich nog te hebben verzet, maar dit smakelijke tussendoortje won van haar gezonde verstand…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.