Vrouwen Nederlandse Vrouwen Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

-

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben…

Het is maar goed dat autorijdende luisteraars van Q-music in hun geen kijkradio ontvangen. Anders had dit zeer interessante momentje van Marieke Elsinga talloze ongelukken en kilometers file veroorzaakt. Hier valt je mond namelijk wagenwijd van open!

Lees ook: Wat laat Marieke Elsinga hier zien?!

Marieke Elsinga danst in studio Q-Music

Marieke Elsinga is soms net een vaatje buskruit. De presentatrice is zó energiek dat er af en toe even gedanst moet worden. Tijdens een aanstekelijk liedje greep Marieke haar kans en liet ze haar moves zien. Ze is niet vies van stevige schud- en draaisessie. Haar collega’s in de studio wisten niet waar ze moesten kijken! Zijn daar beelden van? Uiteraard! Je kan ze hier bekijken.

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening