ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Tennister Michaëlla Krajicek zoekt de sneeuw op. Waar iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om warmpjes binnen te zitten met een extra warme trui aan, besluit Michaëlla het anders aan te pakken. Zij deelde namelijk een erg bijzondere foto met haar Instagram volgers. 

Michaëlla loopt al een week te teasen met haar avonturen in de sneeuw. Michaëlla bevindt zich namelijk in een winter wonderland. En waar de tennisster over het algemeen erg braaf overkomt, trok ze deze keer de stoute schoentjes aan. En daar liet ze al haar Instagram volgers van meegenieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ë (@misakrajicek)

Normal is boring

Michaëlla schudt het brave imago van haar af. Ze is klaar met het saaie normaal en laat de wereld graag zien dat de echte Michaëlla lekker gek en spontaan is. En dat is zeker gelukt. Met matchende roze muts en een glimlach van oor tot oor deelt ze een heel bijzonder kiekje. En dat kan je op het Mannenzaken forum bekijken!

Bekijk Michaëlla’s foto op het forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.