ZIEN: Michaëlla Krajicek deelt spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Tennister Michaëlla Krajicek zoekt de sneeuw op. Waar iedereen zoveel mogelijk zijn best doet om warmpjes binnen te zitten met een extra warme trui aan, besluit Michaëlla het anders aan te pakken. Zij deelde namelijk een erg bijzondere foto met haar Instagram volgers. 

Michaëlla loopt al een week te teasen met haar avonturen in de sneeuw. Michaëlla bevindt zich namelijk in een winter wonderland. En waar de tennisster over het algemeen erg braaf overkomt, trok ze deze keer de stoute schoentjes aan. En daar liet ze al haar Instagram volgers van meegenieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ë (@misakrajicek)

Normal is boring

Michaëlla schudt het brave imago van haar af. Ze is klaar met het saaie normaal en laat de wereld graag zien dat de echte Michaëlla lekker gek en spontaan is. En dat is zeker gelukt. Met matchende roze muts en een glimlach van oor tot oor deelt ze een heel bijzonder kiekje. En dat kan je op het Mannenzaken forum bekijken!

Bekijk Michaëlla’s foto op het forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.