Zangeres EliZe verkleed als baseball player in spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De naam Elise van der Horst doet waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen ergens. Met haar hit Automatic liet de zangeres, die beter bekend staat als EliZe, liet ze iedereens hart sneller kloppen. Daarvoor was ze ook nog lid van Kinderen voor Kinderen. Inmiddels is de zangeres helemaal volwassen geworden. recent verscheen ze verkleed als een Amerikaans honkbalster. En dat zag er helemaal niet verkeerd uit. 

Elise van der Horst, oftewel EliZe, ken je misschien nog wel van Kinderen voor Kinderen. Maar de zangeres is daarna volledig op eigen benen gaan staan. Zo heeft ze een erg mooie zangcarrière opgebouwd en brengt ze regelmatig een nieuw nummer uit. Ook doet ze regelmatig fotoshoots en modellenwerk. En die kiekjes deelt ze graag met haar fans.

Lees ook: Elize van der Horst filmt ‘scheldpartij’ met vriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Een echte Homerun

De nieuwe look van EliZe is een echte homerun. In authentieke Red Socks kleding poseert de zangeres tegen een gele muur. in haar rode pakje valt ze daar lekker op. EliZe lijkt sinds haar Kinderen voor Kinderen tijd toch een iets meer uitdagend imago aangenomen te hebben. En dat valt helemaal te begrijpen. EliZe ziet er geweldig uit, dus het is volstrekt logisch dat ze dat trots wilt showen aan de wereld. Met een uitdagende blik richt ze zich nog even tegen het publiek. En hoewel ze het spelletje misschien niet beoefent kan je EliZe zo toevoegen aan je sportteam. Dan is de tegenstander namelijk veel te afgeleid om goed te kunnen presteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.