Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Yolanthe Cabau gaat in Los Angeles elke dag zonder jas naar buiten. Behalve op Valentijnsdag, dan draagt ze alleen een jasje. Verder niks! 

Hoewel haar foto’s op Instagram soms anders doen vermoeden, is het niet elke dag strand- of yogabroeken-dag in Los Angeles voor Yolanthe Cabau. Op Valentijnsdag trotseert deze zakenvrouw de verzengende hitte in een professioneel vuurrood jasje. Dit soort ‘warme’ kledingstukken worden alleen bij speciale gelegenheden uit de kast gehaald. Yolanthe weet dat ventilatie bij hoge temperaturen verschrikkelijk belangrijk is. Ze zorgt er dus gelukkig voor dat ze behalve dat jasje niks aanheeft…

Lees ook: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau doet jasje open

We weten sinds kort dat Yolanthe Cabau eigenlijk best tevreden is als ‘single mom’ in Los Angeles. Ze is helemaal niet op zoek naar een relatie: alle liefde die ze nodig heeft krijgt ze van haar zoontje Xess Xava. Toch betekent dat voor Yolanthe niet dat ze Valentijnsdag zomaar aan zich voorbij laat gaan. Integendeel: ze trok een hele speciale outfit aan op de internationale dag van de liefde.

Op de foto’s hieronder zie je hoe Yolanthe er bijliep. Ze droeg een vuurrode blazer met een spannend extraatje: niks eronder! Daar heeft ze ondanks haar tijdelijke mannenpauze ongetwijfeld veel mannelijke aandacht mee geoogst daar in Los Angeles!

Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood
Foto’s: Instagram/Yolanthecabau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?