WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen komt met groot nieuws: ze gaat Chantal Janzen achterna!

Miljuschka Witzenhausen had een groot geheim

Niet zo lang geleden vertelden we je al dat Miljuschka Witzenhausen met groot nieuws zou komen. Volgens de brunette zou ze √©indelijk haar grote droom gaan waarmaken en had ze al haar geld erin gestoken. Nou, het hoge woord is eruit! Miljuschka Witzenhausen gaat RTL-collega Chantal Janzen achterna! De tv-kokkin deelde het grote nieuws zelf op Instagram. Zo schreef ze: ”The word is out! Ik heb een eigen magazine die uitkomt!”

Miljuschka, Chantal, Linda en Wendy

En ja, daarmee komt onze Millie in een mooi lijstje met BN’ers te staan. Zo deden blondines Chantal Janzen, Wendy van Dijk en Linda de Mol dit kunstje al eerder. Miljuschka vierde de aankondiging van haar nieuwe blad overigens geheel in stijl met alcoholische versnaperingen en talloze hapjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Beeld boven: Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.