WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen komt met groot nieuws: ze gaat Chantal Janzen achterna!

Miljuschka Witzenhausen had een groot geheim

Niet zo lang geleden vertelden we je al dat Miljuschka Witzenhausen met groot nieuws zou komen. Volgens de brunette zou ze éindelijk haar grote droom gaan waarmaken en had ze al haar geld erin gestoken. Nou, het hoge woord is eruit! Miljuschka Witzenhausen gaat RTL-collega Chantal Janzen achterna! De tv-kokkin deelde het grote nieuws zelf op Instagram. Zo schreef ze: ”The word is out! Ik heb een eigen magazine die uitkomt!”

Miljuschka, Chantal, Linda en Wendy

En ja, daarmee komt onze Millie in een mooi lijstje met BN’ers te staan. Zo deden blondines Chantal Janzen, Wendy van Dijk en Linda de Mol dit kunstje al eerder. Miljuschka vierde de aankondiging van haar nieuwe blad overigens geheel in stijl met alcoholische versnaperingen en talloze hapjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Beeld boven: Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?