WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen komt met groot nieuws: ze gaat Chantal Janzen achterna!

Miljuschka Witzenhausen had een groot geheim

Niet zo lang geleden vertelden we je al dat Miljuschka Witzenhausen met groot nieuws zou komen. Volgens de brunette zou ze éindelijk haar grote droom gaan waarmaken en had ze al haar geld erin gestoken. Nou, het hoge woord is eruit! Miljuschka Witzenhausen gaat RTL-collega Chantal Janzen achterna! De tv-kokkin deelde het grote nieuws zelf op Instagram. Zo schreef ze: ”The word is out! Ik heb een eigen magazine die uitkomt!”

Miljuschka, Chantal, Linda en Wendy

En ja, daarmee komt onze Millie in een mooi lijstje met BN’ers te staan. Zo deden blondines Chantal Janzen, Wendy van Dijk en Linda de Mol dit kunstje al eerder. Miljuschka vierde de aankondiging van haar nieuwe blad overigens geheel in stijl met alcoholische versnaperingen en talloze hapjes.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Beeld boven: Instagram

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?