Maan de Steenwinkel ziet er elke week anders uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Kan iemand de haarverf van Maan de Steenwinkel afpakken? De zangeres verandert haar look elke week! Ook deze keer herken je haar nauwelijks terug…

Rustig aan, Maan! Maan de Steenwinkel verandert zó vaak van look, dat je het nauwelijks bij kan houden. Het antwoord op de vraag: ‘wie is die vreemde dame op mijn Instagram-tijdlijn met dat vers geverfd haar?’ is standaard Maan de Steenwinkel

Lees ook: Herken jij Maan de Steenwinkel nog terug?

Maan de Steenwinkel heeft wéér nieuw kapsel

Help! Maan de Steenwinkel is verslaafd! Gelukkig niet aan gevaarlijke substanties, maar ‘slechts’ aan haarverf. Dat kan soms ook voor probleempjes zorgen: we herkennen de zangeres namelijk steeds niet terug op nieuwe foto’s. Dat de kappers hun deuren weer hebben moeten sluiten, lijkt voor Maan niks uit te maken. Ze was al iets blonder dan normaal, maar deze week is ze voor heel blond gegaan. Voor een vrouw die normaal donker is, is deze nieuwe look echt even wennen. Wat vind jij ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.