Maan de Steenwinkel ziet er elke week anders uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Kan iemand de haarverf van Maan de Steenwinkel afpakken? De zangeres verandert haar look elke week! Ook deze keer herken je haar nauwelijks terug…

Rustig aan, Maan! Maan de Steenwinkel verandert zó vaak van look, dat je het nauwelijks bij kan houden. Het antwoord op de vraag: ‘wie is die vreemde dame op mijn Instagram-tijdlijn met dat vers geverfd haar?’ is standaard Maan de Steenwinkel

Lees ook: Herken jij Maan de Steenwinkel nog terug?

Maan de Steenwinkel heeft wéér nieuw kapsel

Help! Maan de Steenwinkel is verslaafd! Gelukkig niet aan gevaarlijke substanties, maar ‘slechts’ aan haarverf. Dat kan soms ook voor probleempjes zorgen: we herkennen de zangeres namelijk steeds niet terug op nieuwe foto’s. Dat de kappers hun deuren weer hebben moeten sluiten, lijkt voor Maan niks uit te maken. Ze was al iets blonder dan normaal, maar deze week is ze voor heel blond gegaan. Voor een vrouw die normaal donker is, is deze nieuwe look echt even wennen. Wat vind jij ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.