Wie is de mooiste vrouw met een accentje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Máxima is ontzettend populair, maar voor sommige Nederlanders soms moeilijk te verstaan, zo bleek uit een recent onderzoek. Die twee dingen gaan vaak hand in hand: een vrouw met een accent is soms onverstaanbaar, maar daardoor wél onweerstaanbaar. Tijd om vier van onze favoriete ‘onverstaanbare’ vrouwen tegenover elkaar te zetten. Wie is jouw favoriet?

Wie is de mooiste vrouw met een accentje?

  • Ilse de Lange (32%)
  • Koningin Máxima (27%)
  • Sylvie Meis (23%)
  • Britt Dekker (19%)

Totaal aantal stemmers: 1.400

Laden ... Laden ...

Ilse de Lange

och, wat mooooi! De muzikale blondine uit Almelooo is één van de vier kandidaten, die strijden om de titel ‘Mooiste vrouw met een accentje’. Na al haar succes heeft Ilse de Lange deze nominatie dan ook wel dik verdiend. De kans bestaat echter wel dat dit prachtige accentje van Ilse, wel wat in kracht gaat afnemen. De blondine woont namelijk met manlief Bart in het Gooi. Die harde ‘G’ zal helaas dus niet te lang op zich laten wachten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Koningin Máxima

Als we het over prachtige vrouwen met een accentje hebben, mag onze Koningin Máxima natuurlijk niet ontbreken. De ‘pragtiege’ vrouw van Willem-Alexander heeft onze harten dan ook zeker weten te veroveren met haar zwoele Argentijnse accent. Dat een vrouw van haar statuur soms onverstaanbaar is nemen we als trouwe onderdanen graag voor lief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Queen Máxima (@maximaqueen) op

Sylvie Meis

Kandidate nummer drie betreft niemand minder dan Frau Sylvie Meis. Deze dame woont inmiddels al jaren in Deutschland en heeft daar dan ook een subtiel Duits accentje aan über gehouden. Nu ze ook getrouwd is met de volledig Deutsche Niclas Castello gaat dat charmante accentje waarschijnlijk steeds hoorbaarder worden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Britt Dekker

Last but zeker not least is daar nog de hoogblonde, praatgrage Britt Dekker. Het bekendste paardenmeisje van Nederland staat naast haar heerlijke opmerkingen ook bekend om dat niet te missen Purmerendse accent. Een accentje dat Elise Schaap nog heerlijk wist te imiteren in de TV Kantine afgelopen jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Monique Smit
Miljuschka Witzenhausen
Annemarie van Gaal
Vivienne van den Assem
Renée Fokker

Laatste nieuws

Nederlandse schaatssters gaan voor goud

Jutta Leerdam, Irene Schouten, Suzanne Schulting en Antoinette de jong deden dit weekend een gooi naar het goud. Maar wie was het beste?

ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom...

TIPS: Zo overwin je de avondklok

Nu de avondklok officieel is ingegeaan wordt het steeds lastiger om je 's avonds te vermaken. Maar met deze tip kom jij de lockdown door!

Geef je mening