Welke rol speelt Marieke Elsinga het best?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke is een veelzijdige vrouw met vele gezichten. Ze blinkt uit in de meeste dingen die ze doet. Maar in welke rol past ze nu het beste? 

Iedereen zal Marieke Elsinga voornamelijk kennen van haar werk bij Q-Music. Maar ze heeft ook vele andere talenten die zeker niet over het hoofd gezien mogen worden. De vraag is dus vooral: Welke rol speelt Marieke Elsinga het beste?

Lees ook: Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Enthousiaste Marieke bij Q-Music

Marieke is voornamelijk bekend natuurlijk van haar werk bij Q-Music. Daar is ze sinds 2018 vaste dj. Samen met MAttie heeft ze haar eigen show en krijgt ze veel creatieve vrijheid om te doen en laten wat ze wil. Ze is zelfs zo getalenteerd, dat ze een tijdje terug vanuit huis radio heeft gemaakt. Vanwege een besmetting in het team moest iedereen in quarentaine. Maar Marieke liet het daar niet bij zitten en begon gewoon vanuit huis aan de slag te gaan. Radio zit in haar bloed. Marieke begon in 2013 namelijk al met radio maken bij Q-Music, als aanstormend nieuw talent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Sidekick van Humberto

Toch begon bij Marieke de behoefte te ontstaan om haar vleugels te spreiden. En daarom ging ze weg bij Q-Music om bij RTL aan de slag te gaan. Als sidekick van Humberto kreeg ze een eigen segment in RTL Late Night. De kijkcijfers spraken voor zich. Marieke was een hit. Na RTL Late Night heeft ze nog veel meer presentatieklussen voor RTL mogen doen. Zo werd ze een vast gezicht van RTL Boulevard. En daar heeft ze het voorlopig ook prima naar haar zin. Toch begon haar radio hart weer te kloppen. Dus tegenwoordig doet ze het allebei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Hysterische Marieke in I can see your voice

Behalve deskwerk of radio presentatie kan Marieke nog veel meer. Zo is ze een van de vaste deelnemers aan het RTl programma I can see your voice. Hierin moeten de kandidaten, met behulp van een panel ontdekken wie van de mensen op het podium wel en niet kan zingen, zonder dat die personen daadwerkelijk optreden. Ingewikkeld? Misschien een beetje. Maar het levert wel hilarische momenten op. Zeker wanneer het Marieke betreft, die heerlijk hysterisch uit de hoek kan komen bij dit soort programma’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De vele rollen van Marieke

Zoals je ziet vervult Marieke vele rollen in het medialandschap. Maar welke ze nu precies het beste kan, dat is nog niet helemaal duidelijk. Een ding is zeker, meer Marieke op je tv of radio is helemaal niet erg. Sterker nog, Marieke zou een toevoeging zijn aan elk bestaand en nieuw programma op zowel televisie als radio. Met Marieke hoef je nooit jezelf af te vragen of iets leuk wordt, want zij weet het zo te brengen dat je toch wel geniet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.