WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto’s in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Het nieuwste nummer van maandblad LINDA is uit. Om de verkoopcijfers een beetje op te krikken, heeft mevrouw De Mol met haar redactie besloten om er een spannend themanummertje uit te persen deze maand. Pikante onderwerpen passeren de revue – gelukkig niet alleen in woord, maar ook in beeld. Vooral Victoria Koblenko zorgt dat het qua visuele stimulatie wel snor zit. We durven zelfs te stellen dat Victoria haar boekje deze keer eindelijk eens te buiten gegaan is!

Lees ook: ZO steelt Victoria Koblenko de show in Het Perfecte Plaatje

Victoria Koblenko verlegt haar grenzen in LINDA

Op ons forum staat Victoria Koblenko te boek als iemand die graag plaagt: de suggestie wekken dat er iets te zien valt, maar dat is dan uiteindelijk nét niet het geval. Na deze reeks foto’s, waarvan het kiekje hieronder een kuis voorproefje is, kan die hele theorie wat ons betreft de prullenbak in. Victoria verlegt namelijk haar grenzen in het nieuwste nummer van LINDA! Mogen we van een historische dag spreken? Check de foto en bepaal zelf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.