Trotse Sonja Bakker deelt strakke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sonja Bakker is in topvorm! De dieetgoeroe laat zich vol trots op Instagram zien. Na een zwaar jaar voor Sonja heeft ze het tóch weer voor elkaar gekregen: Bakker is klaar voor de zomer!

Killerbody

Die eierkoeken doen hun werk, Sonja Bakker bewijst voor de zoveelste keer dat gezond leven en bewegen zijn vruchten afwerpt. Met trots showt ze haar bikinibody dan ook aan haar volgers. Maar hoe krijg je dan zo’n strak lichaam? Sonja zou Sonja niet zijn als er niet meteen een wijs lijn-advies bij zit: “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.” We hopen dat 2021 een beter jaar wordt voor de dieetgoeroe. Het begin is er in ieder geval: ze geniet op dit moment van het losgebarsten voorjaar op Ibiza: “Voor mij staat de lente echt symbool voor het nieuwe leven, een nieuw begin.”

Lees ook Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Zwarte periode

2020 was niet het jaar voor Sonja Bakker. Ze verloor niet alleen haar vader, maar kreeg ook knallende ruzie met haar vriend Barry waardoor de twee uiteindelijk in een vechtscheiding terechtkwamen. De gemoederen liepen zelfs zó hoog op dat de politie eraan te pas moest komen. Gelukkig besloot Sonja dit jaar afscheid te nemen van Barry en voor zichzelf te kiezen. Dat is, afgaand op bovenstaande foto, een prima keus geweest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.