Vrouwen Nederlandse Vrouwen Throwback Thursday: Chantal Janzen

Throwback Thursday: Chantal Janzen

-

Throwback Thursday: Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Deze Throwback Thursday duiken we de archieven in voor oude beelden van hét gezicht van de Nederlandse televisie: Chantal Janzen. 

Chantal Janzen is misschien wel de bekendste presentatrice van Nederland. Het was dan ook hoog tijd dat deze blondine ‘n keer in de Throwback Thursday gegooid zou worden.

Een lief, onschuldig Limburgs meisje

Het is alweer een hele tijd geleden dat Chantal Janzen voor het eerst op televisie verscheen. Je was het (als je oud genoeg bent) misschien alweer vergeten, maar je leerde Chantal 17 jaar geleden kennen dankzij haar rolletje in de film Pista!, het wintersport-vervolg op Costa!. Hoe dit lieve, onschuldige Limburgse meisje er toen ook alweer uitzag? Hier een kiekje uit de oude forumdoos (met dank aan Klompenboer)!

L0nubvyh o

Chantal wordt met de dag mooier

Zoals hierboven ziet Chantal Janzen er al een tijd niet meer uit. Dat is in Chantals geval geen probleem. Ze is namelijk één van die vrouwen die het voor elkaar weet te krijgen om elk jaar een stukje mooier te worden. Neem dit kiekje bijvoorbeeld, wat een aantal jaartjes later genomen werd.

Chantal gaat ook lekker in de liefde

Dat Chantals carrière eigenlijk constant in de lift zit weten we. Dat is echter niet het enige waar Chantal geluk mee heeft: deze dame gaat namelijk ook al járen lekker in de liefde. Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten dan helaas toch verder zoeken…

Chantal heeft namelijk al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. De twee kennen elkaar al sinds hun jeugd. Beiden komen namelijk uit het geboortedorp van de Limburgse Chantal, Tegelen. Chantal en Marco hebben twee zoontjes, James en Bobby.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Foto updates

Caroline de Bruijn
Justine Marcella
Olcay Gulsen
Bridget Maasland
Heleen van Royen

Laatste nieuws

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

ZO veranderde Elise Schaap in Gaby Blaaser!

Elise Schaap laat zich weer eens flink onder handen nemen! De actrice lijkt totaal niet op Gaby Blaaser, dus mag je deze transformatie gerust haar grootste ooit noemen!

Wat is jouw favoriete talentenjacht?

The Voice, Hollands Got Talent of I Can See Your Voice: wat is jouw favoriet?

Geef je mening

Gerelateerde berichten