Vrouwen Nederlandse Vrouwen Throwback Thursday: Chantal Janzen

Throwback Thursday: Chantal Janzen

-

Throwback Thursday: Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Deze Throwback Thursday duiken we de archieven in voor oude beelden van hét gezicht van de Nederlandse televisie: Chantal Janzen. 

Chantal Janzen is misschien wel de bekendste presentatrice van Nederland. Het was dan ook hoog tijd dat deze blondine ‘n keer in de Throwback Thursday gegooid zou worden.

Een lief, onschuldig Limburgs meisje

Het is alweer een hele tijd geleden dat Chantal Janzen voor het eerst op televisie verscheen. Je was het (als je oud genoeg bent) misschien alweer vergeten, maar je leerde Chantal 17 jaar geleden kennen dankzij haar rolletje in de film Pista!, het wintersport-vervolg op Costa!. Hoe dit lieve, onschuldige Limburgse meisje er toen ook alweer uitzag? Hier een kiekje uit de oude forumdoos (met dank aan Klompenboer)!

L0nubvyh o

Chantal wordt met de dag mooier

Zoals hierboven ziet Chantal Janzen er al een tijd niet meer uit. Dat is in Chantals geval geen probleem. Ze is namelijk één van die vrouwen die het voor elkaar weet te krijgen om elk jaar een stukje mooier te worden. Neem dit kiekje bijvoorbeeld, wat een aantal jaartjes later genomen werd.

Chantal gaat ook lekker in de liefde

Dat Chantals carrière eigenlijk constant in de lift zit weten we. Dat is echter niet het enige waar Chantal geluk mee heeft: deze dame gaat namelijk ook al járen lekker in de liefde. Degenen die graag een kans zouden willen maken bij Chantal moeten dan helaas toch verder zoeken…

Chantal heeft namelijk al sinds 2006 een relatie met Marco Geeratz, een zelfstandig ondernemer. De twee kennen elkaar al sinds hun jeugd. Beiden komen namelijk uit het geboortedorp van de Limburgse Chantal, Tegelen. Chantal en Marco hebben twee zoontjes, James en Bobby.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening