Suzanne Schulting heeft food baby op Instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Suzanne Schulting is de schaatsster met het mooiste lichaam, maar deelt nu uit het niks een video van haar ‘food baby’ op Instagram.

Ze staat misschien bekend als de mooiste schaatsster van Nederland, maar ook Suzanne Schulting heeft haar daagjes vrij. Op die dagen mag ze zichzelf even lekker laten gaan. En soms leidt dat tot een heuse ‘food baby.’ Maar Suzanne kan daar eigenlijk wel om lachen. Ze weet toch dat ze alles er weer af traint. Dus is ze de moeilijkste niet en deelt ze haar lollige video op Instagram zodat de hele wereld met haar mee kan lachen. Wat een geweldig mens is Suzanne toch ook eigenlijk.

Lees ook: Suzanne Schulting weer terug op het ijs in nieuwe foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

It’s alive..IT’S ALIVE!

Dit ben je waarschijnlijk niet echt gewend van de mooiste schaatsster van het land. Maar ook Suzanne kan heerlijk genieten van een goed gevulde maaltijd. Iedereen kent die d***y pleasures wel, als je even te lang alleen geweest bent met een schaal bitterballen of een open zak patat. Suzanne hoeft zich dus absoluut niet te schamen voor haar ‘food baby.’ Het laat maar weer eens zien dat Suzanne ondanks haar drukke trainingsschema een enorme levensgenieter is. En dat maakt haar natuurlijk nog even een stukje leuker. Daarbij heeft de prachtige sporter een flinke dosis zelfspot, aangezien ze de video op Instagram durft te zetten. Wat een ideale vrouw is het ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne haar buikje is niks mis mee

Mocht je het toch wat minder vinden, dat buikje van Suzanne, wees dan gerust. Als dat eten gezakt is, dan ziet de beeldschone brunette er weer als vanouds uit. En je hoeft niet ver door haar Instagram te scrollen om te zien hoe ze er dan bij loopt. Suzanne ziet er altijd geweldig uit en ze is niet bang om haar prachtige lichaam te delen met de buitenwereld. Suzanne is trots op hoe ze er uit ziet en geef haar eens ongelijk. Ze is een van de meest mooie sporters van het land en doet heel hard haar best om haar lichaam in top conditie te houden. Af en toe dus een kleine cheatday is Suzanne wel gegund.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Iedereen krijgt het heet van Suzanne

Suzanne is nu precies zo’n dame waar universeel iedereen op lijkt te vallen. Ze is een prachtige Hollandse schone, die geen blad voor de mond neemt, een flinke dosis humor heeft en een geweldige mentaliteit in huis heeft. Waar kan je nou niet van houden? Suzanne is dus op het moment hotter dan hot. Al is dat natuurlijk niet zo handig in de buurt van al dat ijs, dat smelt dan als een malle. Dus ‘food baby’ of niet, Suzanne is en blijft een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?