Vrouwen Nederlandse Vrouwen Sociale Schoonheden met o.a. Lieke Martens en Puck Moonen

Sociale Schoonheden met o.a. Lieke Martens en Puck Moonen

-

Sociale Schoonheden met o.a. Lieke Martens en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wat is er de afgelopen 24 uur allemaal op de socials gebeurd? Nou, het begint steeds duidelijker te worden dat topsport binnenkort weer van start gaat! Jackie Groenen en Lieke Martens proberen wedstrijdfit te worden, en ook Puck Moonen heeft de fitnessbroek aangetrokken…

Jackie Groenen

Jackie Groenen doet de Boss Abs Blaster Challenge van Virgil van Dijk! Benodigdheden: een fitnessmatje, een voetbal en stalen buikspieren. Wij doen liever niet mee, maar kijken graag naar hoe Jackie het er vanaf brengt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Lieke Martens

Lieke Martens is terug op het trainingsveld! Dat de voormalig Player of the Year nog een klein beetje roestig in de dribbel is, mag duidelijk zijn. Ze kan er gelukkig om lachen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen is ook met sport bezig. Tenminste, als een muurtje schuren in een fitnessbroek sporten genoemd mag worden. Voor ‘Puck the Builder’ is het precisiewerk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Sylvie Meis

Sylvie Meis houdt zich ook bezig met topsport. Succesvol TikTokken, zeker als je al wat ‘ouder’ bent (sorry Sylvie), is lang niet zo simpel als het lijkt. Deze keer verklaart Sylvie waarom ze geen golddigger is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Myron Koops
Dyantha Brooks
Anouk Hoogendijk
Pip Pellens

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening