Shelly Sterk is klaar voor de zomer op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Heel Nederland heeft de afgelopen dagen genoten van het lekkere warme weer. Een van die Nederlanders is Shelly Sterk. De blondine heeft heerlijk kunnen zonnen de afgelopen dagen en daar is ze erg dankbaar voor. 

Shelly Sterk is altijd een erg mooie verschijning, het zonnetje in huis. maar soms moet het zonnetje in huis, het zonnetje buiten huis even opzoeken. Daarom besloot Shelly om even goed van de zon te gaan genieten. En dat kan je natuurlijk niet doen in je coltrui, dus moest Shelly even een kleine aanpassing doen aan haar outfit. helemaal niet erg natuurlijk.

Lees ook: Code Rood? Deze dames hebben sneeuwpret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Het meisje met de mooie lach

Er is een ding dat nog feller straalt de zon en dat is de mooie glimlach van Shelly Sterk. Foto’s waar de blondine op lacht zien er altijd vele malen leuker uit dan foto’s waarop ze nogal serieus aan het kijken is. Shelly heeft namelijk een aanstekelijke lach. Op het moment dat ze glimlacht wordt je gelijk vrolijk. En dat is goed voor iedereen. Shelly is daarentegen helemaal klaar voor de zomer. Ze heeft het gehad met de koude lente en verlangd naar warmer weer. En dat prachtige vooruitzicht doet het meisje met de mooie lach een beetje glimlachen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Vooruitzicht op de zomer

Het duurt nog wel even voordat het echt weer elke dag mooi weer is. Maar het goede weer en de warme temperaturen zitten er aan te komen. Shelly kan voorlopig niet wachten en kijkt al verlangend elke dag uit haar raam vooruitdenkend aan die warme zomer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!