Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Check snel welke foto’s er de afgelopen 24 uur op ons forum verschenen zijn! Geraldine Kemper zat zonder topje op de camping, Romee Strijd laat zien dat ze groeit, Loiza Lamers had een stranddagje en ook Nochtli liet meer van zichzelf zien! Waar wacht je nog op?

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper zit op de camping! De blonde presentatrice heeft haar exotische reislust even aan de kant geschoven voor een ‘gewone’ vakantie. Hoewel, gewoon… Ze maakt er ook daar een pikant feestje van!

Romee Strijd

Er groeit iets bij Romee Strijd! Het topmodel is inmiddels halverwege, en dat kan je (al een beetje) zien. Bovendien eet ze nu voor vier (tel je mee?).

Loiza Lamers

Een welverdiend dagje strand voor Loiza Lamers! Dat ze, eenmaal met haar voeten in het warme zand, toch nog een beetje moest ‘werken’ lijkt haar niet veel uit te maken.

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli Peralta Alvarez heeft weer nieuwe foto’s geplaatst. Je weet inmiddels vast wel wat dat betekent. Fitnesslijf, strakke kleding, bikini’s… waar wacht je nog op?

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten