Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rondje Forum 23-7: Foto's van Geraldine Kemper, Romee Strijd...

Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

-

Rondje Forum 23-7: Foto’s van Geraldine Kemper, Romee Strijd en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Check snel welke foto’s er de afgelopen 24 uur op ons forum verschenen zijn! Geraldine Kemper zat zonder topje op de camping, Romee Strijd laat zien dat ze groeit, Loiza Lamers had een stranddagje en ook Nochtli liet meer van zichzelf zien! Waar wacht je nog op?

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper zit op de camping! De blonde presentatrice heeft haar exotische reislust even aan de kant geschoven voor een ‘gewone’ vakantie. Hoewel, gewoon… Ze maakt er ook daar een pikant feestje van!

Romee Strijd

Er groeit iets bij Romee Strijd! Het topmodel is inmiddels halverwege, en dat kan je (al een beetje) zien. Bovendien eet ze nu voor vier (tel je mee?).

Loiza Lamers

Een welverdiend dagje strand voor Loiza Lamers! Dat ze, eenmaal met haar voeten in het warme zand, toch nog een beetje moest ‘werken’ lijkt haar niet veel uit te maken.

Nochtli Peralta Alvarez

Nochtli Peralta Alvarez heeft weer nieuwe foto’s geplaatst. Je weet inmiddels vast wel wat dat betekent. Fitnesslijf, strakke kleding, bikini’s… waar wacht je nog op?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Holly Mae Brood
Puck Moonen
Nienke de la Rive Box
Verona van de Leur
Yora Rienstra

Laatste nieuws

BEELD: Sensi Lowe voor de laatste keer in badpak

Helaas mannen, de kans is groot dat we Sensi Lowe voorlopig niet meer in badpak gaan zien..

3 redenen waarom Raymond van Barneveld beter kan stoppen

Raymond van Barneveld kondigde zijn comeback aan, maar is dat wel zo'n goed idee? Er zijn genoeg redenen te noemen die erop wijzen dat Barney, als ie slim is, beter achter de geraniums kan blijven zitten!

Wow: Tabitha is dé ontdekking van Beste Zangers

We zijn inmiddels gewend geraakt aan het feit dat Beste Zangers 'nieuwe' artiesten introduceert aan het Nederlandse publiek. Tabitha was al een beetje bekend, maar is dankzij het liedjesprogramma nu helemaal klaar om Nederland te veroveren. We laten je zien waarom...

Geef je mening