Romy Monteiro eindigt drukke dag met badjas filmpje op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Romy Monteiro had een enorm drukke dag voor de boeg. Gelukkig kon ze aan het einde daarvan wel lekker ontspannen in haar badjas.

Goede Tijden, Slechte Tijden actrice Romy Monteiro is een echt multitalent. Ze zingt, presenteert en acteert. En die veelzijdig zorgt ervoor dat ze een hoop leuke klussen krijgt aangeboden. Maar daardoor is haar schema natuurlijk wel hartstikke vol. Op Instagram houdt ze al haar fans op de hoogte van hoe een gemiddelde dag er voor haar uit ziet. En die eindigt geheel in stijl lekker comfortabel in haar badjas.

Lees ook: GTST-actrice Romy Monteiro onthult opvallend geheimpje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy zingt op het Kinderprinsengrachtconcert

Romy was de hele dag aan het voorbereiden op een van haar leukste concerten van het jaar. Het Kinderprinsengrachtconcert is een groot optreden met een flink orkest, bedoeld voor kinderen. Romy is een ontzettend lieve vrouw, dus natuurlijk wilde ze meedoen met een concert voor kinderen. Maar het vergde wel een hoop voorbereiding. Romy had een drukke dag voor de boeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Het begon al vroeg voor Romy

Romy begon haar dag al vroeg in de auto. Ze was klaar om haar volle dagschema aan te pakken, al waren haar ogen nog wel een beetje slaperig. Gelukkig hoefde ze niet zelf te rijden, waardoor Romy lekker rustig wakker kon worden.

Begin de dag met een lach

Toen Romy eenmaal helemaal wakker was moest de dag natuurlijk geopend worden met een glimlach. Want lachen is gezond, vindt Romy. De zangeres omringde zich helemaal met lachende gezichtjes. Wie wordt daar nou niet vrolijk van?

Tijd om te repeteren

Na een kostuumcheck en even langs de haar en make-up afdeling was het tijd om te repeteren. Het concert was dezelfde avond, dus werd er de hele dag geoefend. Niet dat Romy, met haar berg aan talent, heel veel oefening nodig heeft, maar het is altijd fijn om even op elkaar ingespeeld te zijn. Nadat alle repetities er op zaten was het tijd voor het echte werk. Romy wist iedereen omver te blazen.

Een mooi einde van een drukke dag

En na zo’n drukke dag kan je ook niet anders dan even lekker bijkomen in een luxe hotel. Romy trok zo snel mogelijk haar pakje van het optreden uit en deed haar zachte, warme badjas om. Heerlijk comfortabel begaf ze zich door het hotel. En dat moest natuurlijk nog even gedeeld worden op haar Instagram story.

The morning after

Na zo’n lange en uitputtende dag was het de volgende ochtend natuurlijk tijd voor Romy voor een vrolijk dansje om alle laatste stress van zich af te schudden. Dat verliep alleen ietsje anders dan verwacht. Romy haalde tijdens haar vrolijke dansje gelijk haar voet open. Na ja, ze kan er gelukkig zelf om lachen. Het feit dat ze soms een beetje een kluns kan zijn maakt Romy natuurlijk ook wel erg charmant. Een dame met humor die ondanks haar succes erg gewoon blijft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?