Vrouwen Nederlandse Vrouwen Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

-

Rachel Rosier is leukste cadeautje in Sinterklaasjournaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Wie is die vrolijke blonde dame met die mooie bos krullen van het Sinterklaasjournaal? Rachel Rosier reist tot 5 december met haar microfoon onze goedheiligman achterna!

Dieuwertje Blok is dé vrouw van Het Sinterklaasjournaal, maar Rachel Rosier begint toch aardig aan de deur te kloppen! Deze vrolijke blonde krullenbol van de EO, die je kan kennen van Checkpoint, is de razende reporter van het kinderprogramma. Rachel is nu al het leukste sinterklaascadeautje van dit jaar!

Rachel Rosier (30) presenteert Checkpoint en Topdoks

Rachel Rosier (spreek uit: Raagol) presenteert sinds 2016 jeugdprogramma’s van de EO en Zapp. Je kan haar vooral kennen van CheckpointTopdoksThe Passion en sinds 2019 is ze ook onderdeel van het Sinterklaasjournaal. Ze is jong, enthousiast, vrolijk en populair bij de kids én bij hun vaders! Het schijnt dat zelfs Sinterklaas, de ultieme ‘oude snoeper’, Rachel helemaal ziet zitten als ‘nieuwe Dieuwertje’ in de toekomst!

Rachel Rosier: getrouwd, twee kinderen

Rachel Rosier trouwde op jonge leeftijd, en werd ook vroeg moeder. Inmiddels heeft ze er op 30-jarige leeftijd zelfs twee! Naast het moederschap en haar drukke tv-carrière heeft Rachel nog een passie: zingen!

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten