Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bridget Maasland is regelmatig in het nieuws met gedurfde uitspraken. De blonde presentatrice ontvangt hierop regelmatig kritiek. Deze keer bijt Bridget van zich af.

Het ‘koude’ imago van Maasland

De presentatrice kwam onlangs terecht in een mediastorm. Bridget zit al 26 jaar in het vak en heeft altijd een moeilijke relatie gehad met de media. Al jaren staat Maasland bekend als het ijskonijn van de Nederlandse televisie. “Er werden alleen maar aannames over mij gemaakt, alsof ze erbij waren. Zo werden er steeds grenzen overschreden. Niet alleen door bladen, maar ook door collega’s.”, aldus Bridget. Maasland is er klaar mee en slaat van zich af. “Ik weet dat het geven en nemen is en dat het niet altijd leuk is, maar ik heb besloten: ik ga jullie niks meer geven.”

Lees ook Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Bridget and ‘Friends’: Chickchat

Onlangs is Bridget gestart met een heuse Podcast, met tv-collega’s en vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella bespreekt ze wekelijks (on)belangrijke thema’s in hun leven. Ook hier weet de presentatrice zichzelf weer opmerkelijk in het nieuws te brengen met uitspraken als, ‘Ik wilde Monique heten.’ en Heb niet zoveel moeite met scharrels voor één nacht’. Taboes zijn er niet. “Zo’n stukje over de naam Monique, ja dat zouden we eruit kunnen knippen, maar ik vind het ook wel weer zelfspot om het erin te laten”, zegt Maasland. “Nu bepaal ik mijn eigen verhaal, dit is van mij”. Bridget and ‘Friends’: Chickchat is te beluisteren op onder meer Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.