Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Bridget Maasland is regelmatig in het nieuws met gedurfde uitspraken. De blonde presentatrice ontvangt hierop regelmatig kritiek. Deze keer bijt Bridget van zich af.

Het ‘koude’ imago van Maasland

De presentatrice kwam onlangs terecht in een mediastorm. Bridget zit al 26 jaar in het vak en heeft altijd een moeilijke relatie gehad met de media. Al jaren staat Maasland bekend als het ijskonijn van de Nederlandse televisie. “Er werden alleen maar aannames over mij gemaakt, alsof ze erbij waren. Zo werden er steeds grenzen overschreden. Niet alleen door bladen, maar ook door collega’s.”, aldus Bridget. Maasland is er klaar mee en slaat van zich af. “Ik weet dat het geven en nemen is en dat het niet altijd leuk is, maar ik heb besloten: ik ga jullie niks meer geven.”

Lees ook Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Bridget and ‘Friends’: Chickchat

Onlangs is Bridget gestart met een heuse Podcast, met tv-collega’s en vriendinnen Clarice Stenger en Justine Marcella bespreekt ze wekelijks (on)belangrijke thema’s in hun leven. Ook hier weet de presentatrice zichzelf weer opmerkelijk in het nieuws te brengen met uitspraken als, ‘Ik wilde Monique heten.’ en Heb niet zoveel moeite met scharrels voor één nacht’. Taboes zijn er niet. “Zo’n stukje over de naam Monique, ja dat zouden we eruit kunnen knippen, maar ik vind het ook wel weer zelfspot om het erin te laten”, zegt Maasland. “Nu bepaal ik mijn eigen verhaal, dit is van mij”. Bridget and ‘Friends’: Chickchat is te beluisteren op onder meer Spotify.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Bij Expeditie Robinson staat fashion niet hoog in het vaandel. Toch daagde Nicolette Kluijver bij de eilandraad van aflevering 15 in een opvallend pakje op.