Milou van BZV geeft eindelijk duidelijkheid over relatiestatus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Zou Milou Rietjens dan toch weer terug zijn bij haar ex Bastiaan van ’t Westeinde? Het koppel dat mee heeft gedaan aan het programma Boer zoekt Vrouw leek het succesverhaal van afgelopen BZV-seizoen! Toch zijn de twee als sinds december uit elkaar. Het is dus des te opmerkelijker dat Milou sinds kort weer in Zeeland woont! Na een aantal mysterieuze berichtjes geeft de blondine nu eindelijk duidelijkheid…

Lees ook: Hint BZV-Milou op hereniging met Boer Bastiaan?

Terug in Zeeland

“Ik ben weer terug, ik woon zo ongeveer op een half uur rijden van Bastiaan,” vertelt Milou aan Story. “Ik heb hier tijdelijk werk, omdat ik iemand vervang die met zwangerschapsverlof is.” Dat de blondine nou net een tijdelijke baan heeft in Zeeland is wel heel toevallig. Milou verblijft voorlopig wel in Zeeland, maar dus niet met boer Bastiaan. Wel spreekt Milou regelmatig met Elise en Madeleen, de andere dames die Bastiaan had uitgekozen voor een logeerpartij op zijn boerderij. Opvallend detail: hoewel Milou een paar maanden geleden nog hoopvol leek op een eventuele hereniging, geeft ze nu aan dat ze helemaal geen contact meer heeft met Bastiaan. Tijd voor een nieuwe man in haar leven dus. Je zult er wel helemaal voor naar Zeeland moeten…

Lees ook VIDEO: Milou van Boer Zoekt Vrouw danst op reggaeton

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Toekomstbeeld in duigen

Milou en boer Bastin leken het perfecte koppel te zijn van Boer zoekt Vrouw. Het ging zelfs zo goed dat het stel liet weten al plannen te hebben om samen te wonen en zelfs kinderen te willen. Nadat de twee enkele verliefde maanden in quarantaine op Bastiaans Zeeuwse boerderij doorbrachten, ging het mis. “Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan.” Ook zegt de Limburgse Milou dat er veel gebeurd is in deze tijd, waarschijnlijk teveel waardoor een liefdeshereniging er helaas niet in zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.