Miljuschka Witzenhausen deelt intense close-up op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Miljuschka Witzenhausen

Dat Instagramfoto’s van Miljuschka Witzenhausen soms het nieuws halen is aardig zwak uitgedrukt. De tv-kok startte de hashtag #eerlijkefoto en startte daarmee een beweging waarin alleen onbewerkte kiekjes gedeeld worden. Haar foto’s van lekker eten doen het natuurlijk ook erg goed. Wanneer ze even niet met een maatschappelijk of beroepsmatig doel op Instagram zit krijg je DIT soort foto’s!

Lees ook: WOW: Miljuschka Witzenhausen gaat Chantal Janzen achterna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

“Alsjemenou…” zet Miljuschka bij deze intense close-up. Ze zit er duidelijk even doorheen. Haar 821.000 volgers weten niet zo goed wat ze met de foto moeten. Tess Milne wel. Die reageert enthousiast “beauty!” Da’s precies het compliment waar Miljuschka op zat te wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.