Vrouwen Nederlandse Vrouwen Maxime Meiland op zoek naar rijp Nederlands kaasje

Maxime Meiland op zoek naar rijp Nederlands kaasje

-

Maxime Meiland op zoek naar rijp Nederlands kaasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Maxime Meiland kan geen genoeg krijgen van Franse wijn, maar voor kaas winkelt ze toch echt het liefste in haar thuisland Nederland. De dochter van de hysterische SBS-kasteelheer Martien werkt de klok rond in het familie-chateau, en moet tegelijkertijd ook als alleenstaande moeder voor haar eigen kind zorgen. Of ze daar ooit nog hulp van een man bij nodig heeft? Misschien, maar alleen als hij aan haar eisenpakket voldoet. Vooral oude, Hollandse boerenkaas valt bij haar in de smaak.

In de nieuwste aflevering van haar eigen kleine realityshowtje ‘Wat Wil Maxime?’ op LINDA.NL beantwoordt Maxime Meiland een rondje kijkersvragen. Men is benieuwd of ze het wel trekt, dat alleenstaande moederschap. Ze prijst haar familie voor het meehelpen met opvoeden van haar dochtertje, die samen met haar in het kasteel woont. “Het gaat allemaal vanzelf. Ik heb hele lieve ouders die helpen. Het gaat gewoon goed.” Op de vraag of ze toch niet stiekem op de uitkijk staat voor een nieuwe vent, is ze ook heel eerlijk.

Chateau c*******k

In een kasteel met zo veel kamers is er altijd ruimte vrij voor een royaal avontuurtje, zou je denken. Haar datingleven ligt echter compleet ‘op z’n gat’. Maxime Meiland moet niks hebben van Franse casanova’s die ongetwijfeld in een rij aan de poort staan. De slotgracht is hun eindbestemming: “Ik merk gewoon dat ik niet op Franse mannen val.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Wel Franse wijn, maar dus geen Frans hapje voor de 24-jarige blondine. Op haar plankje zal je alleen Nederlandse kaas vinden. Het liefst gerijpt, en direct van het platteland. Old Amsterdam valt ook af dus. Naar eigen zeggen valt Maxime op boerenjongens met blond haar en blauwe ogen die minstens vijf jaar ouder zijn dan zij.

Nog even rijpen

Voldoe je aan Maximes messcherpe eisen? Dan moet je die eventuele ambities toch echt nog even een paar maandjes laten rijpen. Pas als ze weer terug in Nederland is, en dat gaat zeker nog een paar maanden duren.

Tot die tijd laat ze geen enkele spreekwoordelijke champagnefles schuimen. De glazen variant laat ze natuurlijk wél rijkelijk vloeien. Zelfs dronken avondjes eindigen voor de celibataire kasteelvrouwe in haar eigen bed. Of vergrijpt ze zich stiekem toch soms aan een Frans stinkkaasje? Dat blijft tussen haar en de meeluisterende kasteelmuren…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Welmoed Sijtsma
Maaike Timmerman
Nikkie Plessen
Marieke Elsinga
Berget Lewis

Laatste nieuws

Bo Maerten speelt hoofdrol in zomercliffhanger GTST

Ondanks problemen met coronavirus komt er tóch een zinderend einde aan het GTST-seizoen. Tipje van de sluier: nieuwkomer Bo Maerten gaat het zwaar krijgen...

Anna Nooshin is graag onderdanig tussen de lakens

Opvallend nieuws vers uit Youtube-land: Anna Nooshin heeft onthuld dat ze in bed het liefst vernederd wil worden. Da's nou informatie waar je iets mee kan!

Weervrouw Helga van Leur denkt aan comeback

Drie jaar geleden stopte Helga van Leur als weervrouw. Trouwe fans missen haar nog steeds. Voor hen had ze een bemoedigend bericht: Helga wil terug op tv!

Geef je mening