Marieke Elsinga vindt de bank prima liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is weer weekend! En dat betekent dat de meeste mensen hun werkweek kunnen verruilen voor een beetje ontspanning. Voor sommige mensen kan dat niet snel genoeg komen. Een van die mensen is radio host Marieke Elsinga. Die ploft namelijk vrijdagavond na werk gelijk voor pampus op de bank.

Marieke Elsinga heeft natuurlijk ook een zware baan. Ze moet dag in dag uit blijven entertainen bij een grote groep mensen. Vernieuwend blijven, leuke verhalen bedenken, goede nummers uitkiezen en dan ook vanuit een klein hokje enorm energiek overkomen van begin tot eind. Dus toen ze vrijdagavond vrij had was het resultaat een half wijntje en kwijlend op de bank belanden. Geeft niks hoor Marieke, kan de beste overkomen.

Lees ook: Marieke Elsinga doet auditie voor Kamp van Koningsbrugge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een harde werkster

Marieke heeft geen uitknop, dat blijkt wel. Zelfs als ze niet aan het werk is, dan werkt ze aan zichzelf. Zo is Marieke helemaal weg van trainen. Sportief gekleed in een joggingbroek en gympen vertrekt Marieke naar haar training. En hoewel sporten natuurlijk een flinke dosis energie kan geven, kan het ook leiden tot vermoeidheid. Het is maar hopen dat a Mariekes inspanningen niet leiden tot een burn-out. Anders moet ze straks noodgedwongen, net als Snelle, een pauze nemen van haar werk. En dat zou zonde zijn voor heel radio luisterend Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.