Marieke Elsinga vindt de bank prima liggen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is weer weekend! En dat betekent dat de meeste mensen hun werkweek kunnen verruilen voor een beetje ontspanning. Voor sommige mensen kan dat niet snel genoeg komen. Een van die mensen is radio host Marieke Elsinga. Die ploft namelijk vrijdagavond na werk gelijk voor pampus op de bank.

Marieke Elsinga heeft natuurlijk ook een zware baan. Ze moet dag in dag uit blijven entertainen bij een grote groep mensen. Vernieuwend blijven, leuke verhalen bedenken, goede nummers uitkiezen en dan ook vanuit een klein hokje enorm energiek overkomen van begin tot eind. Dus toen ze vrijdagavond vrij had was het resultaat een half wijntje en kwijlend op de bank belanden. Geeft niks hoor Marieke, kan de beste overkomen.

Lees ook: Marieke Elsinga doet auditie voor Kamp van Koningsbrugge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een harde werkster

Marieke heeft geen uitknop, dat blijkt wel. Zelfs als ze niet aan het werk is, dan werkt ze aan zichzelf. Zo is Marieke helemaal weg van trainen. Sportief gekleed in een joggingbroek en gympen vertrekt Marieke naar haar training. En hoewel sporten natuurlijk een flinke dosis energie kan geven, kan het ook leiden tot vermoeidheid. Het is maar hopen dat a Mariekes inspanningen niet leiden tot een burn-out. Anders moet ze straks noodgedwongen, net als Snelle, een pauze nemen van haar werk. En dat zou zonde zijn voor heel radio luisterend Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.