Marieke Elsinga viert zomers feestje op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga heeft duidelijk de zomer in haar bol. En dat viert ze met zomerse outfits, vrienden en koude drankjes. 

Radio persoonlijkheid Marieke Elsinga is hot! Dat is we duidelijk na al haar succes van de afgelopen jaren. Maar dat ze het zelf ook zomers warm heeft merk je wel aan alle zomerse outfits waarin ze op de foto gaat op Instagram. Marieke geniet vol van de zomer. In haar meest zomerse outfits verschijnt ze vrolijk op de foto. Van Marieke krijg je het deze zomer dus gewoon nog een stukje warmer.

Lees ook: Marieke Elsinga beleeft een spannend feestje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Zon, zee en Marieke

Deze zomer kan je enorm genieten van het warme weer. Met zon, zee en Marieke aan je zijde kom je goed de zomer door. Marieke helpt je daar graag een handje bij door het uploaden van allerlei zomerse en leuke foto’s op haar Instagram account. En daar kan je alleen maar blij van worden. Je koelt er alleen helaas niet vanaf. Nee, van de zomerse foto’s van Marieke krijg je het alleen maar heter en heter.  Wat voor zomerse fratsen Marieke allemaal uithaalt? Nou, het begint vaak met een onschuldig dansje, gevolgd door een drankje. En dat drankje wordt opgevolgd door een drankje. En dan nog een drankje. En uiteindelijk ligt Marieke te rollenbollen over het gras. Veel vermakelijker kan je het niet krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Van al dat warme weer krijgt Marieke dorst

Maar als je als Marieke de hele dag er een feestje van maakt, dan krijg je het vroeg of laat nogal warm in dit plakkerige weer. En dan zit er eigenlijk maar een ding op en dat is verkoeling zoeken. Sommige mensen springen dan lekker het water in, maar als je zwembad net te ver weg staat zal je andere manieren van verkoeling moeten vinden. Marieke besluit om een lekker verkoelend drankje te nemen onderweg. En natuurlijk komtdat drankje met een modieus en bijpassend rietje.

Marieke houdt van gezelligheid

Bij al die zomerse pret hoort natuurlijk ook de zomerse gezelligheid. Marieke snapt dat als geen ander. De prachtige presentatrice weet ook als geen ander hoe ze het gezellig moet maken. Dat doet ze voornamelijk met mensen om zich heen. Door maar zoveel mogelijk vrienden bij elkaar te zetten weet Marieke er vanzelf een goed feestje van te maken. Een feestje waar ze dan natuurlijk zelf het grootste feestbeest is. Het is dan ook te hopen dat ze tijdens die feestjes weer een verleidelijke outfit aan trekt. Zowel op de radio als buiten werk om trekt Marieke trouwens de laatste tijd veel om met Mattie. Ze zoeken samen de zomerse gezelligheid op. Maar geen zorgen mannen, Marieke heeft laatst gezegd dat ze nooit op haar collega zou kunnen vallen, dus er is nog meer dan genoeg kans om deze zomerse prinses te veroveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.