Marieke Elsinga staat wéér op belangrijk lijstje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga heeft het weer voor elkaar: ze is wéér genomineerd voor een belangrijke prijs. Ze neemt het op tegen twee interessante radiovrouwen…

Het houdt nooit op met Marieke Elsinga! De Boulevarddesk-hangende, boeven-vangende presentatrice staat wéér op een belangrijk lijstje, en mag zich op gaan maken voor nóg een prijsje. Dan moet ze wel eerst deze net zo makkelijk babbelende dames verslaan…

Lees ook: Marieke Elsinga schrikt van zichzelf op bizarre foto

Marieke Elsinga genomineerd voor Zilveren RadioSter

Hoewel de meeste mensen Marieke Elsinga natuurlijk van haar tv-klussen kennen, is ze op de radio eigenlijk nóg groter. Ze werd de afgelopen twee jaar al uitgeroepen tot beste radiopresentatrice van Nederland, en ook dit jaar staat ze weer in het lijstje met genomineerden voor deze felbegeerde Zilveren RadioSter. Met zo’n kast vol awards begint ze ‘n beetje de ‘Chantal Janzen van de radio’ te worden! Toch is het niet vanzelfsprekend dat Marieke nu wéér met de ster naar huis gaat. Ze heeft namelijk concurrentie van niemand minder dan Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt. Het is Q-music vs. NPO Radio 2 dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke (@annemiekeschollaardt)

Marieke vs. Annemieke Schollaardt en Emmely de Wilt

Hoewel de drie genomineerde dames elkaar na de bekendmaking op Instagram aan het bewieroken zijn, zit er natuurlijk wel een soort radio-‘battle’ aan te komen nu! Gaat Marieke Elsinga wéér winnen? Daar willen Annemieke Schollaardt (die ‘m ook twee keer won) en Emmely de Wilt graag een stokje voor steken. De stemmen zijn al geteld, maar de winnaar wordt pas later bekendgemaakt. Tot die tijd kan jij hieronder laten weten wie jouw favoriete radiopresentatrice is!

Wie is de beste radiopresentatrice?

  • Marieke Elsinga (54%)
  • Annemieke Schollaardt (27%)
  • Emmely de Wilt (19%)

Totaal aantal stemmers: 264

Laden ... Laden ...

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.