Marieke Elsinga maakt volgers nieuwsgierig met opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga deelt via Instagram weer eens een opvallende foto. De radiopresentatrice ligt in een frappante houding op een gouden kleed…

Marieke Elsinga deelt een heleboel foto’s op Instagram. Op haar account zien we vaker veel foto’s van Marieke met een grote glimlach of een reeks vakantiekiekjes voorbijkomen. Op de foto die ze nu deelde ligt ze er héél anders bij! Met een serieuze blik ligt ze in een zwarte jurk met grote strik op de grond. Doet ze een dutje? Heeft de vrouw die eigenlijk altijd ‘aan’ staan eindelijk haar limiet bereikt? Wie het weet mag het zeggen…

Lees ook: Deze zomerse foto’s van Marieke Elsinga maken jou blij!

Marieke Elsinga op de foto voor Linda

Het magazine Linda werd getagd bij de Insta foto. De Qmusic dj en presentatrice is eigenlijk altijd wel met iets interessants bezig, dus ook nu kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn. Haar nieuwsgierige Instagram volgers proberen alvast te raden waarom de brunette in opvallende pose op een gouden kleedje op de vloer ligt. Wij doen ook alvast een duit in het zakje. Zitten we een beetje in de buurt, Marieke?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke moet nog uitgepakt worden

We weten dat Marieke Elsinga in de studio van Qmusic veel van verrassingen houdt. Op de zwarte jurk die Marieke Elsinga op de foto aanheeft zit een grote strik. In de jurk ziet ze eruit als een ingepakt cadeautje. Dat ze op een gouden kleed ligt maakt het nog feestelijker. We weten alleen niet wie ze zou willen verassen. We zouden in ieder geval graag bij het uitpakken aanwezig zijn!

Vermogen Marieke Elsinga: is ze slapend rijk geworden?

Marieke Elsinga, slapend op een bedje van goud. Symbolischer kan bijna niet! Deze alleskunner werkt zich te pletter. Vanaf 2012 heeft Marieke zichzelf naar boven gewerkt bij Qmusic. Ook presenteert ze af en toe programma’s bij RTL, bijvoorbeeld RTL Boulevard. Ze is voor verschillende prijzen genomineerd en heeft zelfs al wat belangrijke awards in de wacht weten te slepen. Nu is ze het gezicht van de radiozender, en poseert ze aan de lopende band voor fotoshoots in tijdschriften. Het zal dus niet als een verrassing komen dat het vermogen van Marieke Elsinga behoorlijk hoog is. Het kost haar bakken energie, maar gelukkig wordt ze er behoorlijk voor gecompenseerd. Op die manier heeft ze in februari 2021 een huis gekocht voor meer dan 1.2 miljoen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Eindelijk rust voor Marieke

Marieke Elsinga in een chique jurk op een gouden kleedje is dus veelzeggend: niet omdat ze slapend rijk is geworden, maar omdat ze na jarenlang vroeg opstaan, drie verschillende banen tegelijk werken, sporten en bewegen als een gek en tegelijkertijd een leuk en actief Instagramkanaal bijhouden eindelijk eens wat extra slaap verdient! Een normaal mens zou elke dag rond het middaguur indutten, maar Marieke blijft haar agenda volzetten met leuke klusjes. Voor tijdschrift Linda lijkt ze eindelijk eens niet te hoeven stuiterballen voor haar geld. Dat mogen we de goedlachse presentatrice ook gewoon een keertje gunnen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!