Marieke Elsinga heeft leuke date met Ed Sheeran op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga had zich mooi aangekleed voor een wel heel bijzonder onderonsje. Ze mocht namelijk even 1-op-1 zitten met Ed Sheeran. 

Presentatrice Marieke Elsinga heeft wel een heel bijzondere avond er op zitten. Ze mocht namelijk even een kleine date hebben met niemand minder dan singer-songwriter Ed Sheeran. Al zou je natuurlijk kunnen zeggen dat Ed de geluksvogel is in dit scenario. Die had namelijk de eer om even een privémomentje te hebben met Marieke. En daar zouden een hoop mannen natuurlijk een moord voor doen. Marieke had ook een hoop moeite gestoken in het moment. Zo had ze de hele dag zichzelf voorbereid op deze speciale ontmoeting.

Lees ook: Marieke Elsinga maakt volgers nieuwsgierig met opvallende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een bijzondere dat tussen Marieke Elsinga en Ed Sheeran

Je zou ze misschien nooit snel samen zien, maar Marieke en Ed hadden toch even een bijzonder momentje. Net voor zijn laatste concert mocht Marieke even een paar vragen stellen aan Ed, die dat natuurlijk hartstikke leuk vond. Marieke had een rustig plekje opgezocht waar de twee in alle rust met elkaar konden praten. Zo werd het gelijk een heel intiem onderonsje, als je de geluidsman niet meetelt natuurlijk.

marieke en ed

Marieke droomt de hele dag van Ed Sheeran

De hele dag zat Marieke al met Ed Sheeran in haar hoofd. Wat voor vragen zou ze hem stellen? Zou hij haar wel leuk genoeg vinden? Zou hij in het echt knap zijn? Zou hij haar knap vinden? En hoe lang is Ed eigenlijk? Marieke raakte lichtelijk in paniek en begon elke outfit in het huis uit te proberen. Ze wilde natuurlijk er wel op haar best uitzien. Misschien was dit wel haar enige kans om indruk te maken op Ed. Die kon Marieke natuurlijk niet mis lopen.

marieke ed 2

Mattie was een beetje jaloers

Er gaan natuurlijk al jaren geruchten dat Mattie en Marieke in het geheim een stelletje zijn. Toch heeft Marieke sinds het begin volgehouden dat er niks tussen de twee speelt. Toch leek Mattie heel even jaloers toen Marieke een privémomentje kreeg met Ed Sheeran. Het resultaat, een beetje nukkige Mattie in een slonzige outfit. Daardoor zag Marieke er natuurlijk alleen maar beter uit. In haar blauwe topje was Marieke zoals gebruikelijk weer beeldschoon.

mattie en marieke

Ed gaf zijn uiterste best voor Marieke

Natuurlijk werd de prachtige look van Marieke beloont aan het einde van de avond. Ed gaf namelijk een geweldig optreden, waarbij hij vaak naar Marieke zal hebben gegluurd. Van achter in de zaal keek Marieke dan waarschijnlijk verliefd terug naar de rossige zanger. Voor iedereen was het uiteindelijk een avond om nooit te vergeten. Ed had een geweldig optreden, Marieke had een top interview en mocht even leuk flirten met Ed Sheeran en Mattie… Na ja, Mattie mag waarschijnlijk de volgende keer een leuk 1-op-1 momentje hebben met een leuke zangeres. Al zal Marieke niet zo snel jaloers zijn. Zij heeft namelijk al haar ultieme date gehad met Ed Sheeran.

ed sheeran optreden

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.