Marieke Elsinga doet auditie voor Kamp van Koningsbrugge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Marieke Elsinga is een van die vrouwen die uitblinkt in alles wat ze doet. Of dat nou het presenteren van een super interessante televisie show is of het hosten van een van de best lopende radio programma’s. Er is echter een ding waar de radio dj minder goed in blijkt te zijn en dat is namelijk atletiek. Op de stormbaan blijft ze haken en besluit vol schaamte terug te klimmen. Dat wordt dan toch geen Kamp van Koningsbrugge.

“Maar de vraag is: kan ik het?” dat vraagt Marieke Elsinga zich bovenop een klimrek af. De presentatrice besloot ludiek het speeltoestel in te klimmen om haar conditie eens te testen. Naar boven ging nog wel, maar naar beneden blijkt lastig. Ze vraagt met haar post aan collega presentator Jeroen van Koningsbrugge of ze hiermee door de audities van Kamp van Koningsbrugge heen is. Het verlossende antwoord? Jeroen neemt nog contact op.

Lees ook: Marieke Eslinga danst blij op tafel

Kamp Elsinga

Kamp van Koningsbrugge is een televisieprogramma waarin Jeroen van Koningsbrugge mensen door verschillende zware militaire oefeningen laat gaan, zoals bijvoorbeeld een stormbaan. Klimmen is altijd een vast onderdeel. Daarom vond de presentatrice het een leuke ludieke actie om eens hoog in de touwen te klimmen, alsof ze auditie deed voor het stoere programma. Helaas voor Marieke bleek het toch een stapje te heftig en moest ze de operatie halverwege staken. Je zou denken, daar blijft het dan bij. Maar Jeroen heeft zowaar gereageerd in de comments onder Marieke haar post. Hij neemt nog wel contact op zegt hij. Waarschijnlijk zien we Marieke niet echt terug in Jeroen zijn show, maar Marieke heeft er wel alles aan gedaan om het toch te redden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke’s Girlband

Oke, Kamp van Koningsbrugge zit er misschien dan toch niet helemaal in voor de presentatrice. Maar dat betekent niet dat Marieke niet nog meer grootse plannen klaar heeft liggen. Er zijn nog zo veel dingen die de presentatrice uit wil proberen. En blijkbaar staat het vormen van een heuse Girlband op die lijst. Wie had dat gedacht? Marieke en haar vriendinnen van de styling en make-up genieten vol van het felle zonnetje. Niet heel gek natuurlijk, het is prachtig weer voor de tijd van het jaar. En met die warme zon op je gezicht en een wijntje of twee komen natuurlijk de beste ideeën naar boven. Zoals het vormen van een meidengroep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Waarom ook niet? Marieke met haar muzikale radiokennis zorgt ervoor dat de groep hit na hot blijft scoren. En haar vriendinnen zorgen ervoor dat de groep er altijd stijlvol en prachtig uit komt te zien. Maar kunnen ze zingen dan? Dat maakt helemaal niet uit. Dat konden de meidengroepen van vroeger ook nauwelijks. Met een beetje auto-tune en een portie charisma waar je u tegen zegt komt deze groep vast heel ver. Als ze ten minste ooit dat lekkere zonnetje uit komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?