Juultje Tieleman doet auditie Game of Thrones in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is weer eens gespot op een zeer spannende foto. In een uitdagende pakje wordt ze op de gevoelige plaat gelegd. In een uitdagende outfit met spannende laarsjes komt ze voor de dag. De foto’s deelt ze maar al te graag met haar volgers.

Hoewel de zon aardig schijnt de afgelopen dagen is Nederland niet bepaald warm te noemen. Daarom besloot Juultje Tieleman om een klus in Spanje aan te nemen om daar gefotografeerd te worden. Met een historisch gebouw als achtergrond neemt ze allemaal verleidelijke poses aan. Juultje doet er misschien goed aan de foto’s te bewaren, want dit kan zomaar goed castingmateriaal zijn voor de producenten van Game of Thrones.

Lees ook: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman aast op spin-off rol

Ze maakt er zelf nog een grapje over in haar Instagram post, maar het zou zomaar kunnen. Juultje Tieleman ziet zichzelf namelijk helemaal terug in Game of Thrones. En het klopt ook wel als je haar zo bekijkt. Met haar spannende, lichte outfit en de setting waar ze staat, had ze zo een verre nicht van Daenerys kunnen zijn. Al is Juutje stiekem natuurlijk net iets leuker dan The mother of dragons. 

Van Nederland naar Westeros

Gelukkig voor Juultje zijn er een hoop spin-off shows in de maak en hebben de makers eerder gewerkt met buitenlandse acteurs, waaronder Nederlanders, dus alles is mogelijk. Er is nog niet veel bekend over de nieuwe series, maar een van de spin-offs gaat over de familie Targaryan, en aan de foto’s te zien zou ze daar zomaar onderdeel van kunnen zijn.  Ze zou in ieder geval direct in Westeros thuis passen. Met uitzondering van haar erg spannende laarsjes dan. Die moet ze dan wel helaas thuis laten.

Een weekje er tussenuit

Plotseling was ze er even tussenuit en een paar dagen later was ze weer terug. Juultje kreeg even een mooie klus in Spanje voor haar neus. Dat had zo zijn voordelen, want een paar dagen in de Spaanse zon is natuurlijk niet verkeerd. Je moet je kansen tegenwoordig pakken waar je ze vindt. Daarom pakte Juultje maar snel haar koffers en ging ze op weg naar het zonnige Spanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Van korte duur

Een week later zou ze weer terugkomen. En zelfs tijdens het reizen weet Juultje zich extreem elegant op te stellen. Met haar mooiste bril op wacht ze geduldig op de vlucht. Even een grapje tussendoor: “nog twee glazen” en weer door. Helaas was haar reis van korte duur, maar daardoor kan iedereen in Nederland nu weer van haar genieten. Daarbij zal het met de huidige temperaturen niet lang meer duren voordat ze dit soort jurkjes ook in Nederland over straat kan gaan dragen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...