ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom…

Juultje Tieleman werd een paar jaar geleden bekend als vriendin van YouTuber Gio Latooy. Via zijn vlogs kreeg Juultje zelf flink wat volgers binnen. Ook nadat de twee uit elkaar waren bleef haar Instagramaccount groeien. Gio heeft waarschijnlijk niet een al te beste indruk achtergelaten, want veel steun had ze niet aan hem. Gelukkig voor Juultje is er één ding in haar leven dat wél altijd voor support zorgt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Happy Single

Juultje heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet echt op zoek te zijn naar een vriend. Ze is vrij gelukkig met zichzelf. Dagen alleen in bed zijn voor deze influencer geen enkel probleem. Met haar comfortabele pyjama komt zij de dag wel door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.