Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Meestal kan je schaatssters op het ijs terugvinden, maar soms zijn ze juist in hele andere gebieden te vinden. Bijvoorbeeld op een warm strand. Jutta denkt graag terug aan die warme dagen.

Jutta Leerdam, misschien wel de populairste schaatsster van het land, denkt met plezier terug aan de dagen dat ze nog op vakantie mocht. Lekker met haar snuitje in de zon, leunend tegen de palmbomen. Als het aan Jutta ligt kunnen die warme dagen niet snel genoeg terugkeren. Ze plaatst een leuke vakantiefoto op haar Insta waarin ze heerlijk geniet van een strand vol palmbomen.

Lees ook: De leren laarsjes van Jutta Leerdam

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta’s training days

Jutta is de laatste tijd vooral bezig met haar trainingsschema. Tijd om te genieten van de zon heeft ze dus helaas maar weinig. Ze heeft een erg intens trainingskamp afgerond, waarbij ze twee weken lang, dag in, dag ui, heel gefocust bezig is geweest met het verbeteren van haar conditie. Aansterken, sneller worden, alles om als de beste uit de bus te komen. En hoewel het een intense periode was, laat het straks hopelijk wel resultaat zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het zonnetje in huis

Jutta kan dus niet naar de zonnige stranden toe en haar dagen zitten vol met trainen, trainen en nog eens trainen. Dat betekent natuurlijk niet dat ze alleen maar hard aan het werk is. Zoals elke sporter weet is een balans tussen werk en ontspanning hartstikke belangrijk. Daarom neemt Jutta af en toe een heerlijk momentje voor haarzelf. Thuis in het zonnetje maakt ze alvast haar volgende vakantieplannen. Waarschijnlijk een land met veel palmbomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.