Inge Schrama (ex-GTST) eindelijk weer actief op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Inge Schrama is eindelijk terug van weggeweest. Na een lange periode van stilte post de actrice eindelijk weer iets op Instagram.

Het is nog niet duidelijk of je nu Ingmar of Inge Schrama moet zeggen, maar wat wel duidelijk is, is dat de bloedmooie actrice en voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden ster weer helemaal terug is van weggeweest. Op Instagram plaatst ze voor het eerst sinds tijden weer een aantal posts. En dat kan maar een ding betekenen: Inge, dan wel Ingmar, is terug! Het is dus aftellen naar haar comeback in GTST. 

Lees ook: Wat je nog niet wist over GTST actrice Inge Schrama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__)

Een frisse wind waait door Inge haar Instagram profiel

In haar laatste post roept Inge op om jezelf te zijn en lief te hebben. Ze is dan al even uit het publieke oog verdwenen, maar de lieve Inge lijkt geen spat te zijn veranderd. Misschien symboliseert de waaier die ze plaatst wel dat er een nieuwe wind gaat waaien door haar Instagram en dat we binnenkort dus nog veel meer van de voormalig GTST-ster gaan vernemen. Het valt alleen maar te hopen, want meer Inge maakt toch echt alles beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__)

Waar was Inge al die tijd?

Inge was van 2003 tot 2017 te zien als Sjors Langeveld in Goede Tijden, maar moest daar noodgedwongen mee stoppen vanwege een burn-out. Eeuwig zonde natuurlijk, maar het belangrijkste is dat Inge zich goed kon herstellen. Dat lijkt inmiddels goed te lukken. Na haar vertrek bij GTST verscheen Inge niet meer in de media. Wel liet ze weten het acteren min of meer achter zich te hebben gelaten. Wat ze nu met haar leven doet is weinig over bekend. Ze lijkt zich te focussen op haar kinderen en man en deelt nog maar sporadisch berichten met haar volgers. Al lijkt daar dus nu gelukkig verandering in te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__)

Inge is een natuurmeisje

Voor wie wilt weten hoe het inmiddels met Inge gaat en wat er van haar geworden is, moet diep door haar Instagram graven. En wie dat doet zal twee dingen merken. Ten eerste houdt Inge van de natuur. En ten Tweede, ze is enorm van schattige dieren. Inge, een natuurmeisje? Jazeker, kijk maar naar de leuke herfstfoto die ze op haar Instagram heeft staan. Om nog maar te zwijgen van alle bloemen, planten, groenten en fruit die ze op haar feed post. Inge is een natuurmeisje pur sang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__)

Inge de dierenvriend

Ook kan je zien dat Inge een enorme dierenvriend is. Dat is ook wel logisch. Dieren kan je heel goed knuffelen en Inge kan je heel goed knuffelen. Tel 1 en 1 bij elkaar op en je krijgt een match. Zeker de kleine snoezige diertjes voelt Inge zich door aangetrokken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingmar .*• (@ingk__)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.