Hélène Hendriks wordt het nieuwe gezicht van Radio Veronica

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hélène Hendriks was eigenhandig verantwoordelijk voor de hoge kijkcijfers bij De Oranjezomer. nu wordt ze het nieuwe gezicht van Radio Veronica.

Presentatrice Hélène Hendriks wordt het nieuwe gezicht van Radio Veronica. Op de vrijdagochtend mag ze samen met presentator Jan Joost van Gangelen de radio variant van Veronica Inside gaan presenteren. Van maandag tot en met donderdag krijg je dan nog steeds te maken met Wilfred Genee, maar op vrijdag hoor je het prachtige stemgeluid van Hélène Hendriks over je speaker. En dat is goed nieuws voor Hélène, maar ook voor de fans van Veronica Inside en De Oranjezomer die al weken roepen dat Hélène een grotere rol moet krijgen.

Lees ook: Hélène Hendriks krijgt rode oortjes van Johan Derksen bij de Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Geen onbekend duo

Het is niet de eerste keer dat Hélène samen met Jan Joost een programma mag presenteren. Tijdens de speciale EK-uitzendingen die vanaf Slot Zeist werden uitgezonden mocht Hélène al een keertje de radioshow presenteren naast Jan Joost. En dat is beide blijkbaar goed bevallen, aangezien ze staan te popelen om weer een keer samen te werken. Hélène heeft blijkbaar indruk gemaakt tijdens die show en tijdens haar afgelopen twee weken op televisie, waarbij ze de presentatie van Wilfred overnam bij De Oranjezomer. Het is nog maar de vraag wanneer Wilfred terugkeert naar Veronica Inside, dus het zou zomaar kunnen dat Hélène nog veel vaker het programma mag gaan presenteren. Genoeg reden dus voor een klein feestje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène zorgt voor hoge kijkcijfers

Er zijn veel redenen om Hélène een programma te laten presenteren. Zo is ze een genot om naar te kijken en te luisteren, weet ze waar ze het over heeft en is ze fanatiek en stoer genoeg om zich te meten aan de vaak knorrige en stoere mannen die in de industrie werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld een Johan Derksen. Maar er is nog een veel belangrijkere reden om Hélène een programma te laten presenteren. Ze scoort namelijk als een malle bij het grote publiek. De laatste aflevering van De Oranjezomer trok bijvoorbeeld 941.000 kijkers, een persoonlijk record voor de talkshow die er dus uit ging met een knal. De kijkcijfers begonnen in de laatste twee weken gestaag te groeien, nadat Hélène het stokje overnam van Wilfred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Johan Derksen niet onder de indruk

Natuurlijk zijn er ook mensen die minder enthousiast worden van Hélène als presentatrice. En gek genoeg is een van hen niemand minder dan Johan Derksen. Je zou verwachten dat Johan met al zijn grapjes richting Hélène haar wel ziet zitten, maar niks blijkt minder waar. Volgens Johan Hélène het goed gedaan, maar is ze zeker niet de reden voor de hoge kijkcijfers. “Hélène was een hele onervaren presentatrice en die hebben wij met zijn allen erdoor getrokken, Maar Wilfred heeft de basis gelegd en alles opgebouwd.” vertelt Johan. Een goede basis of niet, feit blijft dat Hélène het fantastisch doet op beeld, en straks waarschijnlijk net zo leuk op de radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.