Hélène Hendriks maakt gênante fout bij de Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Over het algemeen is Hélène Hendriks een vrouw die zich in elke situatie staande weet te houden. Daar kwam de afgelopen aflevering van De Oranjezomer verandering in. 

Hélène Hendriks staat toch wel bekend als een dame die goed haar mannetje staat. Zeker naast bromsnor Johan Derksen en giechelmachine René van der Gijp. Maar soms dan heeft Hélène haar dag ook niet helemaal. Zoals tijdens de afgelopen uitzending van het programma De Oranjezomer. Daar viel de vrouw, die zich normaal altijd staande houdt, meerdere keren onderuit. Tot grote hilariteit van de mannen aan tafel. Maar Hélène bleef gelukkig goed overeind tijdens de rest van de aflevering.

Lees ook: overtuigt Hélène Hendriks Johan Derksen om te blijven bij VI?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Inside (@veronica.inside)

Hélène valt wel vier keer onderuit

Over het algemeen is Hélène een hele gracieuze dame die altijd heel mooi en gebalanceerd overkomt. Maar toen ze voor een video met een fakkel over een veldje moest lopen ging het mis. Tot wel vier keer aan toe struikelde de blondine, waardoor ze bijna een nat pak kreeg. Dit zorgde natuurlijk voor veel hilariteit aan tafel, waar Johan en René zich kostelijk hebben vermaakt. Het publiek wist niet zo goed waar het allemaal over ging, maar gelukkig had Wilfred de beelden al klaar liggen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

De aflevering neemt weer een heerlijk platte wending. Johan besluit dat de mensen aan de bar om het stokje maar over te nemen. Want, in zijn woorden, we snappen er niks van. Johan liet laatst al schemeren dat hij eraan denkt te stoppen met het programma. En als hij stopt dan volgen Wilfred en René zeer waarschijnlijk in zijn voetstappen. Misschien toch maar eens tijd om de bargasten het woord te geven tijdens het programma.

Oranjefans net zo stabiel als Hélène

Dat Hélène niet de enige is wiens evenwichtsorgaan een beetje verstoord is, werd al eens duidelijk in een vorige uitzending. Fans van De Oranjezomer vielen namelijk vrij letterlijk als een blok voor de blonde presentatrice. Tijdens een leuk momentje tussen Hélène en haar fans vielen die namelijk voor het toeziend oog van de camera omver. Dat Hélène een mooie dame is, dat staat wel vast, maar dat haar fans letterlijk als een blok voor haar vallen is toch wel erg bijzonder. Dat is namelijk echt toewijding. Hélène kon er wel om lachen, al leverde het een klein beetje een ongemakkelijk moment op.

Hélène blijft overeind

Ondanks haar onhandige begin sloeg Hélène zich als een ware kampioen door de rest van de aflevering heen. Het viel ook op dat Johan deze keer wat liever was dan gebruikelijk voor de blonde presentatrice. Nou heeft hij natuurlijk ook gewoon een lichte zwak voor Hélène, net als de rest van het land. Maar na haar lieve woorden vorige week lijkt het hart van Johan toch iets meer gesmolten. Hélène is dan ook de stille kracht achter De Oranjezomer, dus zelfs als de mannen besluiten te stoppen, kan zij het stokje gewoon overnemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!