GTST-actrice Romy Monteiro onthult opvallend geheimpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Op 10 maart 2021 maakte musicalster en zangeres Romy Monteiro haar debuut in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. De brunette verraste menig kijker toen ze Meerdijk als Indra Kalkhoven binnen kwam stappen. Daarmee werd de soapserie in één klap weer reuze interessant voor de mannelijke kijker…

Romy Monteiro doet vragenronde op Instagram

Tijdens de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden heeft Romy Monteiro even tijd om vragen van haar fans te beantwoorden. Monteiro deelt via haar Instagram dat haar volgers haar alles mogen vragen. Wanneer de vraag wordt gesteld wat Romy nog voor doel heeft wat betreft acteren, zegt de actrice nog heel graag een keer in een film te willen spelen. Dus wie weet kunnen we deze alleskunner binnenkort op het witte doek bewonderen! Het meest opvallende nieuws komt nadat Romy de vraag krijgt hoe ze zo slank blijft, aangezien de actrice zo vaak op Instagram deelt dat ze zit te snacken. Romy’s antwoord bracht een flinke verrassing aan het licht, want ze zegt namelijk 7 kilo te zijn aangekomen sinds het Songfestival! Omdat haar recente foto’s juist suggereren dat Romy Monteiro topfit is, roept deze onthulling eigenlijk alleen nog maar meer vragen op…

Lees ook De 4 meest opmerkelijke weetjes over GTST-actrice Pip Pellens

Dit is de vriend van Romy Monteiro

De 28-jarige Romy is inmiddels alweer twee jaar samen met fotograaf Jasper Suyk. In het begin moest de brunette wel even wennen aan het werk van haar vriend maar tegenwoordig wordt deze dame niet meer snel van haar stuk gebracht. “Het werk van Jasper staat los van wat wij hebben”, aldus Romy over haar relatie. Monteiro zegt de ware gevonden te hebben en gaat ervan uit dat ze ooit met Suyk in het huwelijksbootje zal stappen. Waar veel collega’s hun relatie hebben zien stranden, overleefde het stel de lockdown met gemak. Zodra het weer kon gingen de twee net als veel andere BN’ers naar het populaire eiland Ibiza.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.