Vrouwen Nederlandse Vrouwen Gaby Blaaser heeft winnaar The Bachelorette gevonden

Gaby Blaaser heeft winnaar The Bachelorette gevonden

-

Gaby Blaaser heeft winnaar The Bachelorette gevonden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het was een tijdje stil op de tijdlijn van de Instagrampagina van Gaby Blaaser. Dat had natuurlijk een reden: de opnames van het televisieprogramma The Bachelorette, waar Gaby voor het oog van de camera op zoek gaat naar een nieuwe vlam. De grootste vraag is: kan ze Temptation Rick Brandsteder weerstaan? 

Een tijd geleden werd bekend dat Gaby Blaaser niet alleen haar Instagram volspamde met haar verschijning. RTL trok tijdelijk die telefooncamera uit Gaby’s handen, en zette haar voor de tv-camera’s van The Bachelorette. Vanuit het meest zuidelijke puntje van Afrika (ja, Zuid-Afrika), waar het programma werd opgenomen, ging ze op zoek naar een man. De uitkomst is wellicht verrassender dan je denkt.

Temptation Rick Brandsteder

Wanneer je Gaby Blaaser in een zonovergoten villa ziet, dan vraag je jezelf al snel af: in welke guilty pleasure reality-show zijn we nu weer beland? Om het nog ingewikkelder te maken, zette RTL Rick Brandsteder in als presentator van Gaby’s zoektocht naar meer dan alleen Instagram-hartjes.

Lees ook: Iemand Gaby Blaaser gezien?

Zonder het waarschijnlijk zelf door te hebben, zorgt de programmaleiding daarmee opnieuw voor een rel in televisieland. Temptation Rick heeft namelijk talloze cursussen verleiden voor gevorderden gevolgd. Als presentator van Temptation Island maakte hij het laagste van het laagste mee, waardoor hij als de beste weet hoe je realityshowdeelnemers moet bespelen. Het zou dus best kunnen dat hij uiteindelijk Gaby’s kroon op zijn gezicht zet.

Gaby Blaasers temptation

Deze strategie werd Temptation Rick als een blauwdruk in de schoot geworpen. Terwijl Gaby op verschillende droomdates gaat met veel verschillende mannen, kan ze naderhand steeds haar ei kwijt op de kibbel-en-kabbel-bank van Temptation Rick.

Aangezien Instagram-hartjes niet de liefde van een luisterend oor vertegenwoordigen en The Bachelor-mannen Gaby waarschijnlijk in proberen te pakken met hun oppervlakkige liefde voor gespierde bovenlippen, zal het uiteindelijk Rick zijn die langzaam de temptation in Gaby losmaakt.

Loopt The Bachelorette slecht af?

Stel je voor. Na weken van verleiden begint de bloedstollende finale van The Bachelorette. Vol spanning luisteren de twee overgebleven kandidaten hoe Gaby haar avontuur samenvat in Spangas-taal. Vervolgens laat ze een stilte vallen, kijkt ze de mannen één voor één in de ogen aan, en stort ze zich in de open armen van Temptation Rick. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Artikel delen:

Foto updates

Tooske Ragas-Breugem
Samantha Steenwijk
Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening

Gerelateerde berichten