ZIEN: Floor Bremer schittert in Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De avondklok is nu een paar dagen van kracht en heel Nederland is in rep en roer. Heuse avondklokrellen schokken Nederland. Er is veel gaande op het moment. Gelukkig weet Floor Bremer ons altijd up to date te houden.

Het lijkt bijna een spannende thriller, de avondklokrellen. Bijna net zo spannend als de bestorming van het Capitool. En er is maar één persoon die ons in deze onzekere tijd geïnformeerd kan houden: Politiek verslaggeefster Floor Bremer. Floor schuift aan bij Jinek om ons alles te vertellen over de relschoppers.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Amerikaanse verkiezingen

Beauty and Brains

Floor steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Ze heeft kennis van zaken en gaat stijlvol door het leven. Ze maakt politiek begrijpelijk en zegt vaak zelfs slimmere dingen dan Diederik Gommers. In combinatie met Eva Jinek levert dat een spannend avondje op. Als beroepsjournalist heeft Floor hart voor haar werk en zit ze altijd klaar om het laatste nieuws te vertellen, zelfs als het vriest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Wat weinig mensen weten is dat Floor stiekem ook een hele avontuurlijke kant heeft. Wist je namelijk dat ze zich met gemak staande weet te houden op een surfboard? Is er iets wat deze vrouw niet kan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.