Emma Heesters verschijnt in strakke leren broek op Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Emma Heesters is een bijzonder mooie verschijning. Al ziet ze er natuurlijk nog net iets mooier uit in een leren broek.

Zangeres Emma Heesters heeft het maar mooi voor elkaar. Niet alleen heeft ze de laatste tijd enorm veel succes met haar muziek, ook privé gaat het goed met haar. Zo hebben zij en haar vriend onlangs een eigen huisje weten te scoren. En die nieuwe aanwinst moest natuurlijk even geshowed worden. Voor die Instagram foto had Emma een van haar spannendste pakjes aangetrokken, inclusief strakke, leren broek. En dat staat haar toch een partij goed. Emma ziet er beeldschoon uit.

Lees ook: Zangeres Emma Heesters verovert de zomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Niet de eerste keer in leer voor Emma

Het is niet de eerste keer dat Emma haar stoute schoenen aantrekt en een bijzonder verleidelijke outfit aantrekt. De zangeres lijkt wat te hebben met leer. Het staat haar dan ook natuurlijk enorm goed. De strakke leren broek past goed bij de vormen van haar lichaam. En de zwarte hakjes make het natuurlijk helemaal af. Emma en haar leren broek zijn al langere tijd onafscheidelijk. De zangeres is namelijk vaker ermee gespot. Zo draagt ze haar leren broek graag tijdens optredens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma en leren pakjes zijn een goede combinatie

Niet alleen leren broeken staan Emma geweldig trouwens. Alles van leer past goed bij de prachtige blondine. Emma heeft een stoute kant die ze de laatste jaren steeds meer naar boven haalt en haar leren outfits passen daar natuurlijk goed bij. Het is een mooi middel om af te rekenen met haar onschuldige imago van vroeger. Maar wat draagt Emma nog meer naast haar leren broeken? Nou, een leren jurkje bijvoorbeeld. Geheel gehuld in zwart ziet Emma er nog steeds extreem knap uit. Dat bewijst ze wel met onderstaande foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma kan leer altijd hebben

Je zou denken dat Emma haar leren pakjes vooral uit de kast haalt op het moment dat het wat kouder is qua weer. Maar niks blijkt minder waar. of het nu regent of het een zomerse dag is met extreem veel zon, Emma haalt haar leren outfits gewoon tevoorschijn. Ze lijkt inmiddels zo gewend aan het leer, dat ze de hitte niet eens meer voelt. Haar leren outfits zijn een soort tweede natuur geworden voor Emma. Dat betekent dus dat ze die op elk moment aan kan trekken. En dat is fijn, want dan kan je vaker genieten van de leren pakjes van Emma Heesters.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma heeft een volwassen look

In haar leren pakjes komt Emma niet alleen verleidelijk, maar ook een stuk volwassener over. En aangezien dat precies het imago is wat ze wilt bereiken kan je haar dus veel vaker in dit soort verrukkelijke pakjes verwachten. En dat is natuurlijk een mooi vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.