‘Emma Heesters had mooiste outfit deze feestdagen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Met wie zou jij deze dagen het liefst bij de haard of onder de kerstboom liggen? Dat hangt natuurlijk wel af van wat ze aanhebben! Dit jaar was er één duidelijke winnares: Emma Heesters!

Er zijn weinig vrouwen die het op dit moment van Emma Heesters kunnen winnen. Op welk gebied dan ook. We vroegen jullie welke vrouwelijke BN’er er tijdens deze feestdagen het leukst uitzag. Onze kandidaten trokken ten strijde in foute kersttruien, glitterjurkjes en gala-japons. Emma als schattig rendiertje trok aan het langste eind…

Lees ook: Emma Heesters viert verrassende mijlpaal!

Emma Heesters is rendiertje met rode trui

Geen red nose, maar een knalrode trui voor Emma Heesters deze Kerst! De zangeres dook de verkleedkist in en kwam er uit als schattig rendiertje. Compleet met lichtgevend geweitje. De perfecte mix van cute en feestelijk! Ze bleef met 36% van de stemmen haar concurrentie ruim voor!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Marieke Elsinga Zoomt tijdens Kerst

De enige vrouw die het Emma moeilijk maakte was Marieke Elsinga, die zich voor een gezellige Zoom-kerstborrel van radiozender Q-music zakelijk en tóch een beetje casual had uitgedost. Niet alleen haar collega’s, maar ook wij konden genieten van haar toepasselijke outfit! Het leverde haar 26% van de stemmen op. Trijntje Oosterhuis en Daphne Deckers kwamen met respectievelijk 23% en 15% van de stemmen niet meer in de buurt…

[poll id=”78″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!