Emma Heesters deelt uitdagende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Iedereen kent Emma natuurlijk als een beetje de brave ‘girl next door’. Onschuldig met een lief gezichtje. Ook haar nummers stralen dat imago uit. Maar stukje bij beetje laat Emma dat imago los. Sterker nog, het lijkt zowaar gedaan met het oh zo onschuldige imago van Emma Heesters. De zangeres deelt namelijk een vrij uitdagende foto op haar Instagram!

Emma Heesters is steeds vaker te zien in uitdagende lingerie en vrij onthullende pakjes. Ze lijkt als het ware bezig met een heuse transformatie van haar imago. Waar ze voorheen vooral een vrij jong publiek had, wilt Emma zich waarschijnlijk meer richten op jong volwassenen. En daarom veranderd ze haar imago mee. Want het mag allemaal wel ietsje spannender en uitdagender voor die doelgroep.

Lees ook: Emma Heesters in spannende nachtkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Stoute Emma

Emma is tegenwoordig veel te zien in haar onderkleding, of in een onthullende blouse. Dat is wel even een andere look, als je die vergelijkt met voorheen. Emma is duidelijk op de volgende fase in haar leven aangekomen en wil daarmee meer kansen benutten die voorheen niet konden. Emma was eerst te braaf, maar lijkt inmiddels wild genoeg om een meer volwassen publiek aan te trekken. Ook levert het haar kansen op, zoals een samenwerking met een bekend lingerie merk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De nieuwe Emma

Of je het nu wel of niet een verbetering vindt, de nieuwe Emma is here to stay! En laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk helemaal niet erg. De jonge fans van Emma zijn inmiddels ook wel iets ouder en zo pikant is het allemaal nog niet, dus zal de zangeres weinig backlash krijgen over haar keuzes. Ze zal waarschijnlijk wel minder jonge fans aantrekken, maar als ze zo door gaat krijgt ze er wel een hele groep volwassen fans voor terug. En daar heeft Emma op de lange duur waarschijnlijk meer aan, aangezien het voor trouwe volwassen fans iets makkelijker is om merchandise en concerttickets te kopen. Al met al is de nieuwe Emma dus een hele slimme zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!