De stoute laarsjes van Geraldine Kemper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Geraldine is een vrouw met pit en karakter! En wat ze ook doet, ze weet er altijd goed uit te zien. Of ze nu bezig is met een photoshoot of een televisieprogramma aan het presenteren is, Geraldine zet altijd haar beste beentje voor. Het resultaat is dat ze er keer op keer geweldig uitziet. 

De presentatrice weet keer op keer de aandacht te trekken met haar betoverende looks. Zelfs tijdens de final van The Voice of Holland valt zij nog het meeste op. Niet heel gek natuurlijk, met zulke spannende laarsjes. Geraldine Kemper besluit de stoute schoenen aan te trekken, letterlijk in dit geval. Samen met haar strakke, ondeugende glitterjurk en poeslieve glimlach is deze look absoluut een blijvertje. Ze had haar kleding ook goed afgestemd met zangeres Maan de Steenwinkel, die zelf ook in een strak glitterpakje aan kwam zetten.

Lees ook: Geraldine Kemper laat nieuwe liefde zien in Rooijakkers Over De Vloer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Het is niet de eerste keer dat Geraldine iedereen betovert met haar opvallende outfits. Deze dame heeft een uitzonderlijk gevoel voor stijl en weet alle hoofden haar kant op te laten draaien. Hieronder een overzicht van haar drie meest uitdagende en spannende outfits van de laatste tijd!

Wilde krullen

Veel mensen kennen Geraldine met lang, blond en stijl haar. Het kwam dus als een leuke verassing toen de presentatrice zich vertoonde met een wilde bos krullen. Een gewaagde keuze, maar wel een die goed uitpakt. Geraldine laat haar speelse kant zien en herinnert iedereen er aan dat er onder haar brave glimlach een wildebras schuilt. Haar roze pak en glitterschoenen maken het af. Met een blik waar je in kan verdrinken laat ze ze iedereen trots haar outfit zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Comfortabel groen

Geraldine houdt van comfort. Ze zit het liefste lekker in pyjama op de bank, niet al te moeilijk. En die gedachte trekt ze door in alles wat ze doet, zelfs als ze wat meer chic voor de dag moet komen. Bijvoorbeeld in deze groene jurk. Elegant, beeldschoon en zo te zien ook nog erg comfortabel. Geraldine in een notendop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Au Naturel

Wat is er meer comfortabel dan lekker in je geboortepak door het huis lopen? Inderdaad, helemaal niks. En dat vind Geraldine ook. Meerdere malen laat de presentatrice zich op haar natuurlijkst zien. Geraldine houdt ervan om af en toe lekker speels vanuit bad een foto te maken. Daar komt een hele andere kant van de presentatrice naar boven, speels en grappig. Zo vermaakte ze zich laatst met een potje Yahtzee in de badkuip en speelde ze lekker ouderwets met sop. Geraldine weet in ieder geval hoe ze de verveling tegen moet gaan. En als ze dat doet, weet ze er altijd geweldig uit te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.