De mooiste Instagram foto’s van Olympiër Anouk Vetter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De Olympische Spelen barsten weer los en dat betekent dat een hoop bloedmooie vrouwen vechten om een gouden medaille. Een van hen is topsporter Anouk Vetter. 

De prachtige Anouk Vetter stond al vanaf haar zesde op de atletiekbaan. Ze is een bloedfanatieke atlete die altijd alles van zichzelf geeft en laat zien. Het is dus te verwachten dat ze deze Olympische Spelen een medaille mee naar huis weet te nemen. Een andere plek waar Anouk een hoop van zichzelf laat zien is Instagram. Daar plaatst de atlete leuke foto’s van zichzelf zodat haar fans een inkijkje kunnen hebben in haar leven. En die foto’s zijn absoluut de moeite waar. Op of buiten de baan, Anouk weet de aandacht erg goed vast te houden.

Lees ook: Een 7-kamp aan redenen om het WK atletiek te kijken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

Anouk is in tiptop conditie

Op de baan voelt Anouk zich het meeste thuis. Daarom is ze ook zo vaak daar te vinden. En dan ziet ze er een partij goed uit. Flinke spieren, een strak lichaam en een blik om verliefd op te worden en dat allemaal in strakke atletiek pakjes. Anouk grijpt de kans aan om te laten zien aan de hele wereld dat ze in tiptop conditie is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

Anouk Langkous

Maar ook als ze iets meer aan het ontspannen is, ziet Anouk er nog hartstikke leuk uit. Bijvoorbeeld met haar Pippi Langkous vlechten in. Dan krijgt ze gelijk weer een hele andere uitstraling. En die is niets anders dan positief. Een sportief en vrolijk meisje met een heerlijk spontane kant.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

de ochtendwandeling van Anouk

Anouk is ook op haar vrije dagen een sportief mens. En dus houdt ze ervan om een lekker stukje te wandelen. In de vroege ochtend gaat ze op pad om die eerste kilometers te maken. En ze weet er dan altijd mooi bij te lopen. In haar trainingspak is ze een aangename verschijning voor alle wandelaars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

Anouk legt de lat hoog

Anouk legt de lat voor zichzelf erg hoog, letterlijk in deze foto. De sportieve dame is van een hoop verschillende markten thuis. Ze is wel altijd bezig met het beste uit zichzelf te halen. Ze probeert zichzelf op die manier altijd te verbeteren. Zo blijft Anouk in de top van de atletiek wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

De warrige kant van Anouk

Normaliter is Anouk heel sportief en serieus, maar er komen wel eens momenten voor dat ze zich eventjes laat gaan. Lekker uitslapen, de haren los en heerlijk warrig door het leven gaan. Het is de wilde kant van Anouk die meestal verborgen blijft, maar soms als een cadeautje omhoog weet te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANOUK. (@anoukvetter)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?