De mooiste Instagram foto’s van Miljuschka Witzenhausen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Als koningin van de keuken tovert Miljuschka Witzenhausen het ene na het andere lekkere gerecht op tafel. Maar wist je dat de televisiester het ook heel goed doet op Instagram?

Miljuschka Witzenhausen is zeer tevreden over haar eigen lichaam. Uitermate terecht natuurlijk! Zo zegt ze op Instagram dat ze trots is op haar vetjes, putjes en lovehandles en dat het allemaal tot lekkere recepten leidt. Miljuschka profileert zich echt als een levensgenieter die oproept om tevreden te zijn met je lichaam. Als je tevreden bent met je lichaam, dan straal je dat ook uit, en dat zie je terug op de foto. Kijk maar naar de Instagram van Miljuschka. Stuk voor stuk prachtige foto’s!

Lees ook: Miljuschka is bezig bijtje in nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka’s schapenvelletje

Ze heeft van zichzelf al een hoge knuffel factor, maar met dit schapenvelletje om wordt dat nog net even ietsje erger. Met haar zwoele blik lijkt Miljuschka te willen zeggen ‘Kom je even mijn schapenvachtje aaien?’ En zo worden schapenvelletjes straks weer helemaal in. Miljuschka is de voorloper in de nieuwste modetrend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Bourgondisch genieten met Miljuschka

Miljuschka is een fan van genieten. Dat kan je wel zien aan alle lekkere gerechtjes die ze maakt. het liefste eet ze die dan met een lekker wijntje erbij op een zomerse locatie. In het licht van de ondergaande zon met een paar lekkere hapjes en drankjes, dan voelt Miljuschka zich helemaal in haar element. Het liefste zou ze elke dag hier doorbrengen, maar helaas zit dat er niet in. Gelukkig heeft ze de foto nog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Een erg spannend ijsje

Soms dan heeft Miljuschka de behoefte om een iets spannendere foto op Instagram te zetten. Zoals bijvoorbeeld het onderstaande plaatje. Ze geniet heerlijk van een ijsje tijdens de warme dagen en besluit haar volgers mee te laten genieten. Wat is dat toch ook aardig van haar. Er heeft nog nooit iemand zo verleidelijk een ijsje gegeten als Miljuschka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Een bezig bijtje

Miljuschka zet zich in voor het redden van de bijen. Wat zouden we toch ook zonder die arme beestjes moeten? In een leuke outfit maakt ze zich hard voor de kleine insectjes. Al moet ze wel oppassen dat ze niet blijft plakken van al die honing. Miljuschka is namelijk al zoet genoeg van zichzelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka, het Paashaasje

Met Miljuschka wordt eieren zoeken weer een feestje. Helemaal als je deze feesthaas op bezoek krijgt. Wie dacht dat Miljuschka niet nog zoeter kon worden, Think Again!. Opeens is Pasen een feestdag waar iedereen naar uit kijkt. Jammer genoeg krijg je niet standaard deze paashaas op bezoek bij het eieren zoeken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?