De mooiste Instagram foto’s van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Maan gaat als een speer. Ze start de ene succesvolle samenwerking na de ander en scoort hit na hit na hit. De populaire zangeres is ook erg actief op Instagram. Daar zijn veel leuke foto’s van haar te vinden. En dit zijn de beste!

Maan de Steenwinkel is waarschijnlijk de meest populaire artiest van dit moment. Het is dus niet gek dat mensen graag meer van haar willen zien, een kijkje achter de schermen. Gelukkig is Maan de moeilijkste niet en plaatst ze altijd erg leuke foto’s op haar Instagram pagina. En daarvan zijn de volgende het leukst.

Lees ook: Wie wordt na Maan de Steenwinkel de volgende scharrel van Marco Borsato?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan’s hypnotiserende pakje

Behalve succesvol zangeres is Maan ook nog eens ontwerpster tegenwoordig. Zo heeft ze bovenstaand pakje helemaal zelf ontworpen. Het is geheel in haar stijl, lekker vrolijk en kleurrijk en geheel betoverend. Wel moet je oppassen niet gehypnotiseerd te raken van al die kleurtjes. Veel bekende vrouwen zijn al gespot in het pak van Maan en geen wonder. Kijk hoe goed het staat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan en Bente

Een van haar nieuwste samenwerkingen is met zangeres Bente. Ze brachten recent het nummer Nee is Nee uit. En daar hoorde natuurlijk een videoclip bij. Maan post graag behind the scenes van die clip en daar zijn zij en Bente te zien in uitdagende pakjes met flinke glitters. Zeker een van haar betere foto’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Bali Adventures

Maan houdt wel van een reisje hier en daar. Een van haar favoriete reizen was naar Bali. En ondanks een beet van een chimpansee heeft ze daar de tijd van haar leven gehad. Het is natuurlijk wel wat warmer in Bali dan in Nederland, dus spijkerbroeken werden omgewisseld voor bikini’s. En dat is op zich helemaal niet erg natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

In de Linda

Over het algemeen is Maan nogal een braaf en onschuldig meisje, maar eens in de zoveel tijd trekt ze de stoute schoenen aan en gaat ze voor een iets pikanter kiekje. Zo ook, toen ze voor Linda uit de kleren ging en neerstreek op de roze vloer van de studio. Dromerig kijkt ze in de verte, waarschijnlijk al aan het nadenken over de volgende grote hit die ze gaat schrijven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Rock ‘N Roll

In Maan schuilt een echte Rockchick. Naast haar gebruikelijke looks kan ze ook een flinke dosis Rock ’n Roll hebben. Met warrig los haar, felrode lippenstif en een baggy t-shirt heeft ze een beetje een stoere look te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Choco of Disco dip?

Met de zomerse temperaturen wil je af en toe even de verkoeling opzoeken. Maan dacht waarschijnlijk hetzelfde toen ze aan dit ijsje begon. Aan haar volgers vraagt ze nog even welke dip zij beter vinden, choco of disco.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!