De beste foto’s van Maan de Steenwinkel met andere vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Maan de Steenwinkel staat bekend om haar goede samenwerkingen. Ze weet altijd goed te scoren in samenwerking met anderen. En die lijn zet ze ook door in haar foto’s!

Maan is een regelrechte hit! Maan de Steenwinkel betekent onmiddelijk succes. Of het nu om een nieuwe singel of een album gaat, de kijkcijfers van een televisie programma omhoog krikken of een mooie foto maken. Maan is voor meerdere dingen in te zetten. Het is dus niet heel gek dat er zoveel goede foto’s zijn met Maan en haar vriendinnen. Iedereen wil namelijk met Maan op de foto.

Lees ook: Dit is het geheime Instagramaccount van Maan de Steenwinkel

Who wore it better?

Maan heeft niet zo lang geleden haar eigen outfit ontworpen. Een hypnotiserend pakje met alle kleuren van de regenboog. De vraag is, wie staat het pakje nou beter. Er zijn een hoop belende Nederlandse vrouwen die Maan haar ontwerp inmiddels een keer aangehad hebben, dus besloot ze dat het nodig tijd was voor een vergelijkingsrondje. Toch lijkt Maan het allerbeste er uit te zien in haar eigen creatie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De kloon van Maan de Steenwinkel

Tijdens de opnames van de clip van haar nummer Blijven Slapen kwam Maan haar eigen kloon tegen. Het gebeurt niet elke dag dat je een kopie van jezelf tegen het lijf loopt. Dus als dat dan een keer voorkomt is het goed om er een foto van te nemen. Als bewijsmateriaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan en Bente

Maan’s nieuwste partner in crime is de zangeres Bente. Samen maakten ze het nummer Nee is Nee. Voor de clip mochten de twee kleding aan die ze normaal niet zo snel uit de kast zouden trekken. En dat maakte de videoclip van het nummer een leuk avontuur voor de vriendinnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Strak in pak

In een strak rood pakje besluit Maan dat het tijd is om eens lekker gek te doen met haar vriendinnen. En dat is haar aardig gelukt. Iedereen poseert graag voor deze net iets te spannende foto. Zo zag je Maan nog niet zo vaak, maar het is zeker een look die bij haar past. Hopelijk is het rode pakje here to stay. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Lelie Levi, Lavendel Luna, Margrietje Maan

Maan is in de kern een heel romantisch meisje, dat kan je soms wel een beetje merken aan haar nummers. En als romantisch meisje houdt ze ook van romantische gebaren, zoals bloemen. Samen met haar vriendinnetjes poseert ze even lief met een bloemetje in de mond. Het levert de drie vriendinnen gelijk nieuwe bijnamen op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)


Lowlands met Maan

Net als de rest van het land kan Maan niet wachten tot ze weer een festival kan pakken. Dan kan ze namelijk er met al haar vriendinnen op uit trekken om wild te dansen en dag en nacht te genieten van de muziek. Dat ging haar op Lowlands best goed af. Ook zal Maan op een aantal van die festivals mogen optreden als alles weer versoepeld. En daar verheugd de zangeres zich ook enorm op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?