De 5 leukste Instagram foto’s van Marieke Elsinga voor haar verjaardag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Hang de vlaggen maar uit, want Marieke Elsinga is 35 jaar geworden vandaag. En dat is reden voor een feestje. 

Marieke Elsinga is vandaag 35 jaar geworden! De mooiste radio presentatrice van het land viert dat natuurlijk groots. De dag begon al goed voor Marieke toen ze met ballonnen onder de douche werd verrast. Later werd het feestje alleen nog maar groter toen haar collega Mattie Valk een boot had geregeld voor een waterfeestje. Met een zingende Danny de Munk ging iedereen aan de regenboogtaart. Dat klinkt als een goed feestje. En om dat feestje nog even mooier te maken, zijn hier de leukste Instagram foto’s van Marieke, als cadeautje.

Lees ook: Deze feitjes MOET je weten over Marieke Elsinga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Zwoele Marieke in de zomerzon

Marieke straalt al van zichzelf en dat effect wordt alleen nog maar groter als ze in de zon zit. Dan Het geeft Marieke ook een mooi excuus om afscheid te nemen van die warme spijkerbroeken en een leuk, luchtig jurkje aan te trekken. En die jurkjes die staan Marieke natuurlijk geweldig. In de zomerse zon, met een lach van oor tot oor, hangt Marieke lekker de toerist uit. En geef haar eens ongelijk. Zon, zee en spannende jurkjes, wat wil een mens nog meer?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke danst op tafel

Marieke is lekker spontaan. Dat blijkt wel uit alle gekke en vooral leuke foto’s die ze op haar Instagram heeft staan. Bijvoorbeeld de foto’s van net na haar verhuizing. Marieke was natuurlijk dol het dolle heen met haar nieuwe woning en dat bleek wel. Ze moest er zelfs spontaan even van dansen in haar badjas. Haar kat was duidelijk minder enthousiast over de situatie. Je kan niet alles hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Pas op voor Britney Elsinga

Ook is Marieke de moeilijkste niet als het aankomt op gekke feestjes. Al helemaal als ze zich daarbij mag verkleden. Voor de top500 van de 90’s trok Marieke haar stoute schoenen aan. En de rest van haar stoute outfit trouwens ook. Ze ging namelijk verkleed als popicoon van de jaren 90, Britney Spears. En dat zag er hartstikke leuk uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Een kusje van Marieke

Net voor Oud en Nieuw gaf Marieke aan haar volgers wat ze al jaren lang van haar wilde, een klein kusje. Met een glas wijn in de hand wenst ze iedereen op die manier fijne feestdagen. En er is natuurlijk geen betere manier om de feestdagen in te gaan dan met een kusje van Marieke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke in een zomerse bui

Als de zon begint te schijnen dan haalt Marieke haar kledingkast weer overhoop. Dan ruilt ze alle warme truien en broeken in voor rokjes en naveltruitjes. En dat ziet er natuurlijk hartstikke leuk uit. en hoewel het erg verkoelend is voor Marieke krijgt de rest van Nederland het alleen maar warm van haar outfits. Gelukkig kan ze daar zelf erg om lachen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol

Hardloopster Femke Bol is de favoriet voor het goud op de 400 meter horden. Maar ook op Instagram is ze een favoriet van velen. 

Dit is waarom Iris Enthoven haar eigen programma verdient

Je kent haar misschien al een beetje, maar Iris Enthoven is nog niet super bekend bij het grote publiek. Maar de opkomend presentatrice verdient absoluut haar eigen programma.

Eindelijk vervangt Hélène Hendriks Wilfred Genee als presentator van De Oranjezomer

Het wordt al een hele tijd geroepen, ook op de redactie van Mannenzaken, maar nu is het moment dan eindelijk hier: Hélène Hendriks neemt het stokje over als presentator van De Oranjezomer.